iPhone 13 Pro Max vs iPhone 14 Pro vs iPhone 15 Pro

Makaleler
8
Yer
Ankara
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır telefon almayı planlıyorum ve pazartesi alacağım inşallah.
iPhone 13 promax 1 aylık yurt dışı 24K.
iPhone 14 Pro 1 aylık 28k.
iPhone 15 Pro 1 aylık 33K.
Siz olsanız hangisini tercih edersiniz? Cihazların hepsi yurt dışı bu arada.

Hocam bana kalsa hiçbiri. Ama illa içlerinden biri ise kesinlikle 15 Pro. Hem güncel hem yapay zeka özellikleri gelecek 15 serisine.

Ben olsam parayı dövize çevirip kenara atarım ve 1 ay sonra tanıtılacak iPhone 16 Pro YD'yi almaya çalışırım :)
Satış fiyatları çok yüksek. Yurtdışı fiyatları bile 40-45 olur, o parayı da vermem mümkün değil maalesef.

Hocam bana kalsa hiçbiri. Ama illa içlerinden biri ise kesinlikle 15 Pro. Hem güncel hem yapay zeka özellikleri gelecek 15 serisine.
Hocam normalde bende S24 alır geçerim ama popüler kültür buna izin vermiyor maalesef. Ve Instagram optimizasyonu lanet iPhone'larda çok stabil.

Satış fiyatları çok yüksek. Yurt dışı fiyatları bile 40-45 olur, o parayı da vermem mümkün değil maalesef.

Hocam normalde bende S24 alır geçerim ama popüler kültür buna izin vermiyor maalesef. Ve Instagram optimizasyonu lanet IPhone'larda çok stabil.

S24 serisinde Instagram gayet optimize paylaşmak istediğiniz fotoğrafı telefonun kamera uygulamasından çekerseniz mis gibi paylaşıyor.

Satış fiyatları çok yüksek. Yurt dışı fiyatları bile 40-45 olur, o parayı da vermem mümkün değil maalesef.

Hocam normalde bende S24 alır geçerim ama popüler kültür buna izin vermiyor maalesef. Ve Instagram optimizasyonu lanet IPhone'larda çok stabil.

Hocam o zaman kesinlikle 15 Pro Apple 14 Pro'yu yavaşlatmaya başlar.

13 Pro,13 Pro Max,14 pro ve 15 pro kullandım.
Kesinlikle 14 pro tercihimdir. iPhone 15 serisinde iPhone ciddi satış sorunları yaşadı.
-Isınma olsun,kamera odaklama sorunu olsun,donmalar olsun,hele ki kasa dayanıksızlığı olsun…
13 serisi de maalesef ki biraz teknolojik olarak ister istemez gerileyecek.
Bence 1 sene 1 senedir. 14 pro hem stabil,hemde kasası ciddi sağlam.
Bu benim kişisel deneyimim. Elbette ki ; Ne alacaksan al,bana şimdiden hayırlı olsun inşallah demek düşer. :)

Öncelikle kim size o fiyatları verdi bilmiyorum ama her model için o paralara sıfır kapalı kutu var. 1 aylık da olsa sonuçta 2. el ve ederi o değil. Başka yerlere de sorun lütfen fiyatlar pahalı.
Hepsi gayet güzel cihazlar, memnun eder. Apple yapay zeka merak ediyorsanız 15 Pro alın yoksa 14 Pro alın derim. Yurt dışı cihazların toplama riskine karşı Irak Suriye gibi dandik ülkelerden gelen cihazlardan uzak durun. Alırken mutlaka 3U Tools ile bakın. Yanınızda laptop götürüp.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı