iPhone 13 Pro Max vs iPhone 14 Pro

Enzo St. John

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450M GAMING PLUS | AMD Ryzen 5 2600 | Sapphire RX580 8GB | Corsair 2x8GB Vengeance LPX | Thermaltake V200TG | 1TB HDD | 512GB M2 SSD
Bu soruyu bu modelleri alacağımdan dolayı yazmıyorum. Sadece toplum hangisini tercih edecek diye merak ederek yazıyorum. Şu anda ikisinin sıfır fiyatı arasında çok fark yok. Size "Bu iki telefondan birini alacaksın, satamayacaksın ve ömrü bitene kadar ana telefonun olarak kullanacaksın. Hangisini seçiyorsun?" deseler, siz hangisini seçerdiniz?

13 Pro Max derim. Daha büyük bataryaya sahip olmak başlı başına avantaj sayılır. 14 Pro daha iyi olsa da çok daha iyi değil. 13 Pro Max ile arasında çok bir fark yok. Ekran desen 120 Hz ikisi de birisinde sadece AOD var ek olarak o da gereksiz bir özellik şahsen. Pil ömrü konusunda 13 Pro Max ezici şekilde üstün. Kamera da oha dedirtecek bir fark yok ikisi de kocaman lenslere sahip. Haliyle boyut devreye giriyor bu noktada. Büyük telefon istemiyorsam 14 Pro alırım ama büyüklüğü önemli değil pil istiyorsam 13 Pro Max alırım.

Bu soruyu bu modelleri alacağımdan dolayı yazmıyorum. Sadece toplum hangisini tercih edecek diye merak ederek yazıyorum. Şu anda ikisinin sıfır fiyatı arasında çok fark yok. Size "Bu iki telefondan birini alacaksın, satamayacaksın ve ömrü bitene kadar ana telefonun olarak kullanacaksın. Hangisini seçiyorsun?" deseler, siz hangisini seçerdiniz?
14 Pro alabilirsin. Ben de 13 Pro kullanıyorum. Servise gitmeden 5-6 sene seni çok rahat götürür. iPhone 5s'imi bile kullanıyorum hala pilini değiştirdim canavar gibi. iPhone'u yavaşlatan tek şey pil ömrüdür bilgin olsun. Çöpdroid'lere benzemez iPhone o konuda.

Son düzenleme:
14 Pro alabilirsin. Ben de 13 Pro kullanıyorum. Seni servise gitmeden 5-6 sene seni çok rahat götürür. iPhone 5S'imi bile kullanıyorum hala pilini değiştirdim canavar gibi. IPhone'u yavaşlatan tek şey pil ömrüdür bilgin olsun. Çöpdroid'lere benzemez iPhone o konuda.

Yapmayın hocam karışır buralar

14 Pro tabii ki. 1 yıl daha güncel ve 1 yıl daha güçlü SoC bulunuyor. Hiçbir şey yapmasan bile 13 Pro Max'ten en kötü 1 sene daha çok kullanabileceksin. Ölene kadar kullanacağın cihazda ana kriter olarak bakman gereken şey kullanım ömrüdür.

Yapmayın hocam karışır buralar
Ama öyle yani 🤠. iPhone 14 Pro alsın iPhone 13'e göre bir sene yazılım desteği alır ek olarak. Ama şimdi 1 ay içinde yeni iPhone modelleri tanıtılacak. iPhone 14'de 1 sene öncesinden kesilecek yazılım desteği iPhone 15'e göre. Çöpdroid gibi 1-2 sene destek vermiyor Apple yani o da var da işte verdi mi tam olarak 5-6 sene veriyor iOS güncellemesini. Modern iPhone almak bin kat daha mantıklı. Çentik konusunda ise insan alışır. iPhone X'e geçerken de millet aynı duyguları söylüyordu sonra alıştılar.

Ama öyle yani 🤠. iPhone 14 Pro alsın iPhone 13'e göre bir sene yazılım desteği alır ek olarak. Ama şimdi 1 ay içinde yeni iPhone modelleri tanıtılacak. iPhone 14'te 1 sene öncesinden kesilecek yazılım desteği iPhone 15'e göre. Çöpdroid gibi 1-2 sene destek vermiyor Apple yani o da var da işte verdi mi tam olarak 5-6 sene veriyor iOS güncellemesini. Modern iPhone almak bin kat daha mantıklı. Çentik konusunda ise insan alışır. iPhone X'e geçerken de millet aynı duyguları söylüyordu sonra alıştılar.

Hocam 2016 da çıkmış iPhone 7 bile iOS 15 güncellemesine kadar aldı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı