IPhone 13 Pro Max vs S24FE

Bütçe
25K civarı
Makaleler
9
Yer
Bağcılar
Daha fazla  
Şöyle bir durum var, halihazırda 13 Pro Max 256 GB cihaz elimde. Kutusu, hayalet ekranı, kılıfı ve kablosuyla beraber bende. Bir tanıdığım verdi satayım diye, benim de aklımda taksitle vs telefon almak vardı. S24FE ya sıfır ya da bulabilirsem ikinci el S22'ye kadar bakınıyordum. Şimdi bu cihaz elimdeyken bunu bana veren kişiyle anlaşıp ondan ben mi satın alsam 30 - 35K civarına (aynı zamanda 25000 TL'ye gelebilme ihtimali de var) diye düşünüyorum. Telefonda kamera benim için çok önemli değil, performans ve pil süresi önemli, oyun oynarım (MLLB ve Clash Royale oynarım sadece). 256 GB ve pili %100 olduğu için açıkçası bunu alasım var ama sizin tavsiyelerinizi almak isterim. Oldu da iPhone aldım diyelim, ömrü ne kadar olur?

Yani bence bu durumda o kadar al sat isiyle ugrasip premium hissiyat olarak daha alt bir cihaza gecmek sacma olur.
iPhone 13 PM halen tas gibi cihaz. Alinip kullanilir. Sizin taleplerinizi de karsiliyor zaten.

Ayrica telefona nasil taksit yapiyorsunuz onu anlamadim.

Son düzenleme:
Ayrica telefona nasıl taksit yapiyorsunuz onu anlamadim.

Telefona ben kendim taksit yapmıyorum hocam satarken. Alırken taksitle nasıl alabiliyorsunuz diye soruyorsanız, alınmıyor mu öyle :D Kredi kartında peşin fiyatına vs taksit olmuyor mu? Seçenekler çıkıyor olmalıydı sanki öyle.

Phone 13 PM halen tas gibiydi cihaz. Alinip kullanilir. Sizin taleplerinizi de karsiliyor zaten.

Bu telefonun ömrü ortalama ne kadardır hocam? Güncelleme vs ne kadar daha almaya devam eder?

Telefona ben kendim taksit yapmıyorum hocam satarken. Alırken taksitle nasıl alabiliyorsunuz diye soruyorsanız, alınmıyor mu öyle :D Kredi kartında peşin fiyatına vs taksit olmuyor mu? Seçenekler çıkıyor olmalıydı sanki öyle.
Yani Amazon'da birkac telefon haric yok diye biliyorum da en son onerge falan mi sunmuslardi bir seyler olmustu da benim de tam bilgim yok, ondan sordum.

Bu telefonun ömrü ortalama ne kadardır hocam? Güncelleme vs ne kadar daha almaya devam eder?
Tahmin etmesi zor ancak A15 Bionic fena islemci degil. Gucu ile sizi uzun sure tasir da guncelleme destegi kesilirse o zaman sikinti baslar. Tam bir zaman da veremiyorum burada.

Telefona ben kendim taksit yapmıyorum hocam satarken. Alırken taksitle nasıl alabiliyorsunuz diye soruyorsanız, alınmıyor mu öyle :D kredi kartında peşin fiyatına vs taksit olmuyor mu? Seçenekler çıkıyor olmalıydı sanki öyle.

Hayır telefonlara taksit yok. Bazı firmalar sadece ticari kartlara 3 taksit ypaıyor o kadar.

Yani Amazon'da birkqc telefon haric yok diye biliyorum da en son onerge falan mi sunmuslardi bir seyler olmustu da benim de tam bilgim yok, ondan sordum.

Tahmin etmesi zor ancak A15 Bionic fena islemci degil. Gucu ile sizi uzun sure tasir da guncelleme destegi kesilirse o zaman sıkıntı baslar. Tam bir zaman da veremiyorum burada.

CMF Phone 1'e taksit yaptılar fakat o da bitti.

CMF Phone 1'e taksit yaptılar fakat o da bitti.
Sanki bi ara A26'ya be baska bir Samsung telefona da yaptilar gibi de tam hatirlayamiyorum. Ama dediginiz gibi taksitli telefon bulmak samanlikta igne aramak gibi.

Taksit durumu yoksa en kötü ihtimalle parayı toplayıp S24-25FE'yi sıfır almaya bakardım, fiyatları birbirine yakın olduğundan ve karşı tarafın telefonu da hazır elimdeyken sormak istedim. Bu arada iPhone pasaport kayıtlı olarak gelmiş, sahibi 3 yıl kullanmış ve şimdi her hat takılabilir diyerek satıyor. Bir yandan sahibini tanıdığımdan da bu telefonu almayı istiyordum. Pili yetkili serviste orijinali ile değiştirilip bana teslim edildi, pili değiştirmeyi de en azından bir süre düşünmeyeceğim alırsam.

Taksit durumu yoksa en kötü ihtimalle parayı toplayıp S24-25FE'yi sıfır almaya bakardım, fiyatları birbirine yakın olduğundan ve karşı tarafın telefonu da hazır elimdeyken sormak istedim. Bu arada iPhone pasaport kayıtlı olarak gelmiş, sahibi 3 yıl kullanmış ve şimdi her hat takılabilir diyerek satıyor. Bir yandan sahibini tanıdığımdan da bu telefonu almayı istiyordum. Pili yetkili serviste orijinali ile değiştirilip bana teslim edildi.

Eğer cihaza ve sahibine güveniyorsanız 13 Pro Max herhangi bir FE'den fersah fersah iyi cihazdır.

Fakat pasaport kayıtlı cihazların piyasasını kontrol edin değerinden fazla vermeyin.

Fakat pasaport kayırlı cihazların piyasasını kontrol edin değerinden fazla vermeyin.

Sizce pili %100, kutulu - kılıflı - hayalet ekranlı ve 256 GB bir 13 Pro Max'in pasaport kayıtlı olanına ne kadar vermek gerekir, siz olsanız ne kadara kadar tamamdınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı