Çözüldü iPhone 13 Pro Max yanlış sürüm atılmış olabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

victorrrr

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Romanya'dan bana bir tane iPhone 13 Pro Max geldi fakat telefonda Google Play var ve e-postalarım ile telefona giriş yaptığımda diğer telefonumda iPhone 13 Pro Max değil de Galaxy S8+ ile giriş yapıldığı gösteriliyor.

Telefon akrabalarımdan birisinden geldi, Romanya'dan bin dolar gibi bir şeye falan almış fakat bana hediye olarak geldiği ücret ödemedim ve ek olarak herhangi bir kandırma olayı olduğunu düşünmüyoruz, iPhone bayisinden alınmış telefon.

iPhone bayisinden
Cidden emin misiniz? Hani içinden Google Play çıkıyor yine de orijinal bayisinden alındığına inanarak acaba yanlış sürüm olabilir mi diye düşünmek ne yazık ki imkansız çünkü işletim sistemi komple farklı.

Çakma telefon kısaca.

Hepsi çalışıyor, telefon şuan yanımda. Sadece instagram gibi uygulamalarda biraz bulanık görüküyor falan postlar.
iTunes'a bağlayın cihazı bilgisayarla ne yazık ki görürsünüz ne olduğunu.

Hocam cihaz çakma Apple.
Arkadaşların dediği gibi Google'nin servisleri Apple de çalışmaz.

26 Ağustos 2023, sorunlar için Apple'a ulaşın diyor.

Ürün 26 ağutosta açılmış. Arka kamera ile birkaç fotoğraf çekip buraya yüklerseniz size daha iyi yardımcı olabilirim. Manzara vs istediğiniz şeyi çekin ancak kamerada olan bütün modlar ile farklı farklı fotoğraflar çekin ve sinema modu ile bir video.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…