Daha küçük bir şey istediğim için geçmek istiyordum çünkü telefon bana hediye edildi. Ben normalde düz 13 alacaktım zaten. E şimdi 13 Pro Max'den 13 Pro'ya geçmenin mantığı olmaz. 14 Pro da 40.000 TL'den başlıyor. Vatan şu an 12 Pro Max'e 20.000 TL geri ödeme yapıyor, hadi 13 Pro Max'e de 25.000 versinler aradaki fark çok fazla. Kendim satsam yine 25 ile 30 bin arasında en fazla satacağım. Bu kadar fiyat farkı olması üzdü, sanırım geçmemek daha iyi olur.14 Pro serisinin fiyatı pahalı eğer elinizde bütçe varsa geçin fakat 13 Pro Max sizi asla üzmeyecek bir cihaz.
Daha küçük bir şey istediğim için geçmek istiyordum çünkü telefon bana hediye edildi. Ben normalde düz 13 alacaktım zaten. E şimdi 13 Pro Max'den 13 Pro'ya geçmenin mantığı olmaz. 14 Pro da 40.000 TL'den başlıyor. Vatan şu an 12 Pro Max'e 20.000 TL geri ödeme yapıyor, hadi 13 Pro Max'e de 25.000 versinler aradaki fark çok fazla. Kendim satsam yine 25 ile 30 bin arasında en fazla satacağım. Bu kadar fiyat farkı olması üzdü, sanırım geçmemek daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.