iPhone 13 Pro model numarası aynı olması gerekir mi?

sthuft

Centipat
Katılım
2 Nisan 2023
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, 2 hafta önce kapalı kutu yurt dışı 13 Pro satın aldım. IMEI ve seri numarasını taratıp aldım. İkisinde de iPhone 13 Pro olduğunu teyit ettim. Daha sonra model numarasına baktım m ile başlıyordu. Fakat yeni fark ettim ki kutu üstündekiyle telefondaki model numarası aynı değil. Ama seri numaraları ve IMEI No'ları tamamen aynı. Model numarası değişen bir şey midir? Telefon 2021 yapımı gözüküyor çünkü. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Son düzenleme:
Yok o aynı zaten A2783 Amerika cihazı ben diğer model numarasını soruyorum.

Seri numarası mı farklı tam anlayamadım? model numarası dediğimiz A ile başlayanlar onu dediğiniz için dedim. Ya da fotoğraf atma şansınız varsa gereken yerlerin üstünü çizerek öyle atın daha iyi olur.
 
1712757648282.jpeg
 

Aklım almadı gerçekten çok ilginç. Kutunun üstünde yazan IMEI numaraları cihazla aynı diyorsunuz ve seri numaraları da aynı diyorsunuz bir tek model numarası farklı.
Cihaz Kanada bölgesinin telefonu. Kutuda ne yazıyor merak ettim? Cihazı toplayıp farklı kutuya koysalar o zaman altta yazan IMEI ve Seri numaraları tutmaması lazım. 3U Tools programından cihazın parçalarını kontrol edin toplama ihtimaline karşı. Çok da takılmayın eğer orijinalse kullanın.
 
Hocam kusura bakmayın uzun yoldayım geç cevap veriyorum. İlginize teşekkür ederim. Parçalar şu şekilde:

1712764328808.png


1712764341498.png
 
Hocam kusura bakmayın uzun yoldayım geç cevap veriyorum. İlginize teşekkür ederim. Parçalar şu şekilde:

Rica ederim hocam. 3U Tools programını önermemin sebebi parçaların orijinaliyle de olsa değişip değişmediğini gösteriyor. Sizin yolculuk bitiğinde bir PC'ye 3U Tools programını indirin ondan sonra IPhone'u bağlayın öyle deneyin. Bu attığınız program detaylı değil. Bu 3U Tools uygulamanın adı ve cihazın toplama mı yoksa orijinal mi anlamamızı sağlıyor.
 

Geri
Yukarı