Pro max, cunku prolarin pili kucuk oldugundan dolayi her gun en az 1 kez sarj etmek gerekiyor ve bu durumda pil sagligi daha hizli dusuyor. Zaten bir telefona o parayi verip pilinin 1 gun anca gitmesi beni uzerdi acikcasi.Merhaba, ikinci el telefon alacağım. 91 pil, 3 Tools'da bakacağım da Pro mu Pro Max mi alayım? Tavsiyeniz nedir?
Merhaba, ikinci el telefon alacağım. 91 pil, 3 Tools'da bakacağım da Pro mu Pro Max mi alayım? Tavsiyeniz nedir?
Boyut ve pil kapasitesi dışında fark yok Pro ve Pro Max arasında.Merhaba, ikinci el telefon alacağım. 91 pil, 3 Tools'da bakacağım da Pro mu Pro Max mi alayım? Tavsiyeniz nedir?
Kesinlikle 13 Pro al iki'sinin arasında pek bir fark yok.
Boyut ve pil kapasitesi dışında fark yok Pro ve Pro Max arasında.
Boyut problem olmayacaksa 13 Pro Max alın.Vallahi 2 fikirli kaldim birkaç arkadasimda Pro diyor bazilarida Pro Max Pro'nun pili 89 Max'in 91.
Aralarinda 2000 tl fark var deger mi?Keyfinize kalmış. Ben pro max alırdım.
Pro Max, cunku Pro'larin pili kucuk oldugundan dolayi her gun en az 1 kez şarj etmek gerekiyor ve bu durumda pil sagligi daha hizli dusuyor. Zaten bir telefona o parayi verip pilinin 1 gun anca gitmesi beni uzerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.