iPhone 13 Pro mu Pro Max mi?

10 gün mü gitmesi lazım senin için? 1 gün yetmesi gayet yeterli zaten iki'sinin arasında pek bir fark yok.
Aynen, pek bir fark yok 😊.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrica arkadasa duzgunce bir oneri yaptim, pro serileri daha fazla sarj edildigi icin pil sagligi daha hizli dusuyor dedim. 10 gun gitsin diyen yok zaten ama 89 pil sagligi olan bir pro serisi 1 gunu cikarmaz. 2000tl farka da ekran boyutu ve pil icin fazlasiyla deger.

Değmez 2000 TL'yi ben kişisel harcamalarım için kullanırdım Pro güzel bir seçenek bir akrabamda ikisinin arasında kaldı 13 Pro aldı.
Yemek mi yerdiniz 2000tl butceye?

Pil suresi ne kadar fark edior?

Bir de aralarinda Pro 89 pil Max 91 pil farki icin 2000 TL'ye deger mi?
Buyuk boyut problem degilse her turlu pro max hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayrica arkadasa duzgunce bir oneri yaptim, Pro serileri daha fazla şarj edildigi icin pil sagligi daha hizli dusuyor dedim. 10 gun gitsin diyen yok zaten ama 89 pil sagligi olan bir Pro serisi 1 gunu cikarmaz. 2000TL farka da ekran boyutu ve pil icin fazlasiyla deger.

Yemek mi yerdiniz 2000TL butceye?

Buyuk boyut problem degilse her turlu Pro Max hocam.

Tamamdir yarin gidip 2 sinede bakacağım peki parca degisen falan oldugunu nasıl anlarim?

Ayrica arkadasa duzgunce bir oneri yaptim, Pro serileri daha fazla şarj edildigi icin pil sagligi daha hizli dusuyor dedim. 10 gun gitsin diyen yok zaten ama 89 pil sagligi olan bir Pro serisi 1 gunu cikarmaz. 2000TL farka da ekran boyutu ve pil icin fazlasiyla deger.

Yemek mi yerdiniz 2000TL butceye?

Buyuk boyut problem degilse her turlu Pro Max hocam.

Arkadaşın kuzeni 13 Pro kullandığı için dünyadaki en iyi cihaz o zannediyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı