iPhone 13 Pro mu Pro Max mi?

Daha ne dediğimi anlamamışsınız diyorum ki 2.000'TL'ye değmez.
İlk mesajinizda 10 gun mu gitmesini bekliyorsunuz demissiniz, 2000tl ile alakali bir yorumu sonradan yapmissiniz, siz ne dediginizin farkinda degilsiniz sanirim. Ayrica 2000tlye deger bir fark var zaten, bugun 2000tlye anca 2 kisi yemek yenir. Ama sizce degmiyorsa saygi duyarim.

Al benden de o kadar ilginç bir şahsiyet gerçekten.

İlk mesajinizda 10 gun mu gitmesini bekliyorsunuz demissiniz, 2000TL ile alakali bir yorumu sonradan yapmissiniz, siz ne dediginizin farkinda degilsiniz sanirim. Ayrica 2000TL'ye deger bir fark var zaten, bugün 2000TL'ye anca 2 kisi yemek yenir. Ama sizce degmiyorsa saygi duyarim.

Reis mallasef 1'i satilmis bir tane daha Pro var 84 pil dusuk mu?

Pili degisim ister yakinda, goze aliyorsaniz alabilirsiniz.
Dis mekan kullanim kolayligi olarak ben daha cok begeniyorum ama pili yuzunden pro max serileri kullandim.

Asil sevdigim model boyut olarak falan pro zaten hocam, sizin anlamadiginiz nokta arkadas ikinci el aliyor alacagi pro modelinin pili 1 gunu cikarmaz. Ve fiyat farki da 2000tl dedigi icin pro max onerdim.

İlk mesajinizda 10 gun mu gitmesini bekliyorsunuz demissiniz, 2000TL ile alakali bir yorumu sonradan yapmissiniz, siz ne dediginizin farkinda degilsiniz sanirim. Ayrica 2000TL'ye deger bir fark var zaten, bugün 2000TL'ye anca 2 kisi yemek yenir. Ama sizce degmiyorsa saygi duyarim.

Aslinda 92 pilide var da baska sehirden dedigi icin korkuyorum biraz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı