Aynen oyle hocam, Apple sevdalisi gordum de ozellikle Pro sevdalisi ilk defa goruyorum.Arkadaşın kuzeni 13 Pro kullandığı için en iyi cihaz o zannediyor.
Aynen oyle hocam, Apple sevdalisi gordum de ozellikle Pro sevdalisi ilk defa goruyorum.Arkadaşın kuzeni 13 Pro kullandığı için en iyi cihaz o zannediyor.
Al benden de o kadar ilginç bir şahsiyet gerçekten.Aynen oyle hocam, Apple sevdalisi gordum de ozellikle Pro sevdalisi ilk defa goruyorum.
Aynen oyle hocam, Apple sevdalisi gordum de ozellikle Pro sevdalisi ilk defa goruyorum.
İlk mesajinizda 10 gun mu gitmesini bekliyorsunuz demissiniz, 2000tl ile alakali bir yorumu sonradan yapmissiniz, siz ne dediginizin farkinda degilsiniz sanirim. Ayrica 2000tlye deger bir fark var zaten, bugun 2000tlye anca 2 kisi yemek yenir. Ama sizce degmiyorsa saygi duyarim.Daha ne dediğimi anlamamışsınız diyorum ki 2.000'TL'ye değmez.
Al benden de o kadar ilginç bir şahsiyet gerçekten.
İlk mesajinizda 10 gun mu gitmesini bekliyorsunuz demissiniz, 2000TL ile alakali bir yorumu sonradan yapmissiniz, siz ne dediginizin farkinda degilsiniz sanirim. Ayrica 2000TL'ye deger bir fark var zaten, bugün 2000TL'ye anca 2 kisi yemek yenir. Ama sizce degmiyorsa saygi duyarim.
Pili degisim ister yakinda, goze aliyorsaniz alabilirsiniz.Reis mallasef 1'i satilmis bir tane daha Pro var 84 pil dusuk mu?
Dis mekan kullanim kolayligi olarak ben daha cok begeniyorum ama pili yuzunden pro max serileri kullandim.Pili degisim ister yakinda, goze aliyorsaniz alabilirsiniz.
Donanımsal bir fark yok. Boyut ve batarya fark var sadece. 13 Pro Max çok daha ağır. Ben olsam 13 Pro alırdım. Boyut zevkine ve ne kadar günde şarja ihtiyacın olduğuna bağlı.
İlk mesajinizda 10 gun mu gitmesini bekliyorsunuz demissiniz, 2000TL ile alakali bir yorumu sonradan yapmissiniz, siz ne dediginizin farkinda degilsiniz sanirim. Ayrica 2000TL'ye deger bir fark var zaten, bugün 2000TL'ye anca 2 kisi yemek yenir. Ama sizce degmiyorsa saygi duyarim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.