lwoins
Decapat
Normal hocam. Pil sağlığı bölümün de optimize ediliyor gibi bir uyarı göstermesi lazım bu uyarı 2-3 hafta sonra gidiyor optimize olduktan sonra cihaz rahatlar. Sorun çözülmezse 1 ay için de garantiye başvurabilirsiniz.
Normal hocam. Pil sağlığı bölümün de optimize ediliyor gibi bir uyarı göstermesi lazım bu uyarı 2-3 hafta sonra gidiyor optimize olduktan sonra cihaz rahatlar. Sorun çözülmezse 1 ay için de garantiye başvurabilirsiniz.
Hiçbir zaman öyle bir uyarı veya yazı olduğunu görmedim ben açıkçası. 1-2 hafta bekleyin optimize olsun. Benim 12 ilk kullanışta bile 7.5 saat ekran süresi vermişti. %100 şarjda 9 saat falan almanız lazım.Normal hocam. Pil sağlığı bölümün de optimize ediliyor gibi bir uyarı göstermesi lazım bu uyarı 2-3 hafta sonra gidiyor optimize olduktan sonra cihaz rahatlar. Sorun çözülmezse 1 ay için de garantiye başvurabilirsiniz.
Hiçbir zaman öyle bir uyarı veya yazı olduğunu görmedim ben açıkçası. 1-2 hafta bekleyin optimize olsun. Benim 12 ilk kullanışta bile 7.5 saat ekran süresi vermişti. %100 şarjda 9 saat falan almanız lazım.
Hocam dediğiniz kısımda optimize ediliyor gibi bir uyarı göremedim maalesef. Ek olarak telefonu da %20 civarına geldikten sonra şarj edip şarj sırasında kullanmamaya özen gösterip %100 olduğu zaman çıkarıyorum bunu da eklemiş olayım.
iOS 17.7.1 kullanıyorum hocam. Yukarıda dediğim gibi biraz bekleyeceğim devam ederse sorun apple store a götüreceğim.Ben yıllardır kullanırım her aldığım iPhone cihaz da o uyarıyı gördüm. Belki güncellemeyle kaldırmışlardır ama gayet normal takmayın kafanıza.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.