iPhone 13 şarjda ısıması normal mi?

Wegass

Decapat
Daha fazla  
Telefon sıfır, ilk kez geldiğinden beri şarja taktım. Etraftaki dükkanlarda orijinal şarj aleti bulamadığım için çakmanın iyisi diyebileceğimiz bir şarj adaptörü aldım. Sorun bundan mıdır yoksa ilk kez şarja taktığım için hem de hava sıcaklığından mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Havalar sıcak olduğu için ısınıyordur büyük ihtimalle, farklı bir markadan orijinal bir şarj cihazı ile aynı sorunu yaşıyorum hocam. Varsa kılıfı çıkartıp şarj ederseniz daha az ısınıyor.

Havalar sıcak olduğu için ısınıyordur büyük ihtimalle, farklı bir markadan orijinal bir şarj cihazı ile aynı sorunu yaşıyorum hocam. Varsa kılıfı çıkartıp şarj ederseniz daha az ısınıyor.
Havalar sıcak hocam normal.
Ben bide bilgisayarın takılı olduğu çoklu prize taktığım için fazla ısındı galiba şuan tekli prize taktım hala aynımı ona bakcam çünkü anormal derecede ısınıyo adaptör. Devam ederse büyük ihtimal gidip iade etmeyi deniycem. Kızılaydan fln orjinal bulmaya çalışcam.

Hayırlı olsun öncelikle. iPhone 13 de kronik ısınma sorunu zaten mevcut ama bunun önüne geçmek için kendi adıma 3 madde var.

1. Şarjda asla oyun ve sosyal medya ile uğraşma özellikle pil sağlığı açısından.
2. Oyun oynarken otomatik olarak cihaz çok ısınıyor o yüzden uzun süreli oyun oynamamanı öneririm ve evet yine pil sağlığı için önemli.
3. Cihaz sıfır alındığı zaman ilk 1 hafta şarjın 0 olmadan şarja takma. Aynı şekilde %80 altında şarjdan sürekli çekme ki pil sağlığın erken azalmasın.

Bunlara dikkat edersen problemsiz kullanırsın. Orijinal şarj kullanmanı öneririm dandikler cihazı mahvediyor.

Orijinal adaptörlerde de ısınıyor telefonlar merak etmeyin. Şarjda kullanmıyorsanız sorun değil zaten. Orijinal adaptör bulabilirseniz daha iyi olur ama.
aradım bulamadım tek bulduğum yerde piyasanın 3 kat üstünde satıyo 1 ay idarelik bunu kullandıktan sonra trendyoldan orjinal alırım ztn büyük ihtimal

Hayırlı olsun öncelikle. iPhone 13 de kronik ısınma sorunu zaten mevcut ama bunun önüne geçmek için kendi adıma 3 madde var.

1. Şarjda asla oyun ve sosyal medya ile uğraşma özellikle pil sağlığı açısından.
2. Oyun oynarken otomatik olarak cihaz çok ısınıyor o yüzden uzun süreli oyun oynamamanı öneririm ve evet yine pil sağlığı için önemli.
3. Cihaz sıfır alındığı zaman ilk 1 hafta şarjın 0 olmadan şarja takma. Aynı şekilde %80 altında şarjdan sürekli çekme ki pil sağlığın erken azalmasın.

Bunlara dikkat edersen problemsiz kullanırsın. Orijinal şarj kullanmanı öneririm dandikler cihazı mahvediyor.
20-80 kuralına uymak için 20 ye düşünde taktım direkt yarın dediğin gibi ilk hafta 0-80 yapmaya çalışcam teşekkürler.

Ben bide bilgisayarın takılı olduğu çoklu prize taktığım için fazla ısındı galiba şuan tekli prize taktım hala aynımı ona bakcam çünkü anormal derecede ısınıyo adaptör. Devam ederse büyük ihtimal gidip iade etmeyi deniycem. Kızılaydan fln orjinal bulmaya çalışcam.
Bende de ısınıyor tekli çoklu priz farketmiyor her şey orijinal havalar sıcak malum. Adaptörü belirli mağazadan aldıysan sıkıntı yok. 20-80 şeklinde şarj et hızlı doluyor o yüzden de ısınıyor.

@Wegass turkcell bayilerinde vesaire bulunabiliyor aslında orijinali, normal fiyatları 800 lira civarıydı zaten. Daha altına satılanlar muhtemelen replikadır.
Turkcell'den almak için çıkmıştım evden normalde 900tl ye satıyomuş orjinal ama elinde kalmamış o yüzden aynı yerden yan sanayi aldım. Bilgisayar odayı ısıttığı için büyük ihtimal aşırı ısındı adaptör şuan mutfağa taktım normal sıcaklıkta şuanlık sorun yok ama yakın zamanda yinede orjinal adaptör alcam büyük ihtimal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı