Çözüldü iPhone 13 şarjı hızlı bitiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

revesspeciaux

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
15 gündür iPhone 13 kullanıyorum, telefonum sıfır olarak alındı. Fakat şarjının çok az gittiğini düşünüyorum. Apple destek ile iletişime geçtim uzaktan test yaptılar ama herhangi bir teknik sorun yok. İki hafta içinde pil optimizasyonu tamamlanır, normale döner dediler ama durum aynı. Birkaç dakikalık kullanımda %1 azalıyor. Sürekli kullanımda gün içinde ikinci kez şarj etmem gerekiyor ne yazık ki. Ekran sürem 20-100 döngüsünde 6 saat falandır diye düşünüyorum. Çevremdeki iPhone kullanan herkes bence sorun var diyor. Sizce anormal mi normal mi? Özellikle gün içinde telefonunu aktif kullananlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_0795.png
    IMG_0795.png
    114,6 KB · Görüntüleme: 197
  • IMG_0796.png
    IMG_0796.png
    115,5 KB · Görüntüleme: 181
  • IMG_0797.png
    IMG_0797.png
    115,7 KB · Görüntüleme: 179
Son düzenleyen: Moderatör:
Alışmalısınız 6 Ay içerisinde eğer 20-100 düzenini bozsanız da bozmasanız da %99'u ve altını görecektir.

Merhaba,
15 gündür iPhone 13 kullanıyorum, telefonum sıfır olarak alındı. Fakat şarjının çok az gittiğini düşünüyorum. Apple destek ile iletişime geçtim uzaktan test yaptılar ama herhangi bir teknik sorun yok. İki hafta içinde pil optimizasyonu tamamlanır, normale döner dediler ama durum aynı. Birkaç dakikalık kullanımda %1 azalıyor. Sürekli kullanımda gün içinde ikinci kez şarj etmem gerekiyor ne yazık ki. Ekran sürem 20-100 döngüsünde 6 saat falandır diye düşünüyorum. Çevremdeki iPhone kullanan herkes bence sorun var diyor. Sizce anormal mi normal mi? Özellikle gün içinde telefonunu aktif kullananlar deneyimlerini paylaşırsa çok sevinirim.

Full parlaklıkta 6 saat normal 3 senenin düz model iPhone modeli ne bekliyordun ki? Değerler normal yanında powerbank taşımaya başlayabilirsin.

Merhaba,

Çok normal hatta iyi bile. Ben 12 Pro kullandığımda 4 saatmi ne gidiyordu tam parlaklık+ güç tasarrufu kapalıyken.
Orijinal %93 batarya vardı üstünde.

Güncellemeseydin ilk aldığın sürümde kullansaydın şarjın daha uzun giderdi. 2 seneyi doldurdu benimki günde 2 kere şarj ediyorum.

Değerlerin normal gibi ama yine de ekran süreni arttırmak istiyorsan bununla ilgili YouTube'da birçok video var. Ayarlardan bazı özellikleri kapatınca ekran sürende az da olsa bir artma oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı