iPhone 13 şarjı hızlı bitiyor

Oonurr

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Esnaf
iPhone 13 aldım, cihaz daha 4-5 günlük ama şarjı çok hızlı bitiyormuş gibi hissediyorum. %100 şarj ile 5-6 saat kullanabiliyorum. Fotoğrafları aşağıya bıraktım.

Dosya Ekleri

• IMG_0644.png
    IMG_0644.png
    180,7 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0645.png
    IMG_0645.png
    143,6 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13 aldım, cihaz daha 4-5 günlük ama şarjı çok hızlı bitiyormuş gibi hissediyorum. %100 şarj ile 5-6 saat kullanabiliyorum. Fotoğrafları aşağıya bıraktım.

Hocam cihazı yeni almışsınız, hayırlı olsun. Pil sağlığı için klasik iOS ayarları var onları yapmadıysanız bu süreler normal. Onları yaparsanız biraz daha iyileşecektir.

Hocam cihazınız yenı kullanım senaryolarınıza gore optimize olma aşamasındadır tahmınım 20 gun icerisinde ekran süreniz tam oturur.

Hocam cihazı yeni almışsınız, hayırlı olsun. Pil sağlığı için klasik iOS ayarları var onları yapmadıysanız bu süreler normal. Onları yaparsanız biraz daha iyileşecektir.

Ayarları internetten bakarak yaptım.

Yeni alınmış bir iPhone 13 için 6 saat gayet normal diye düşünüyorum.

Çevremde daha uzun süre kullananlar var iPhone 13 le onlara göre şarjım hızlı bitiyor.

Hocam cihazınız yenı kullanım senaryolarınıza gore optimize olma aşamasındadır tahmınım 20 gun icerisinde ekran süreniz tam oturur.

Eğer öyleyse sorun yok ama düzelmezse servise göndermeyi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı