İphone 13 şarjı sizce hızlı mı azalıyor?

Utkar

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, 2 gün önce iPhone 13 satın aldım sıfır. Batarya sağlığı %100 ama şarjı hızlı azalıyormuş gibi geliyor. Şarj %100 iken kullanmaya başladım ve 5 saat ekran süresi sonunda %55'e indi. Şarj hızlı mı bitiyor yoksa bana mı öyle geliyor? Oyun falan oynamıyorum. Instagram, Safari falan takılıyorum.

Kullanmadığım için bilemiyorum ama seninle aynı sorunu yaşayan çok kişi var bu forumda reddit falan hepsi bunun sanki bir çözüm yolu vardı ama

Merhaba, 2 gün önce iPhone 13 satın aldım sıfır. Batarya sağlığı %100 ama şarjı hızlı azalıyormuş gibi geliyor. Şarj %100 iken kullanmaya başladım ve 5 saat ekran süresi sonunda %55'e indi. Şarj hızlı mı bitiyor yoksa bana mı öyle geliyor? Oyun falan oynamıyorum. Instagram, Safari falan takılıyorum.

5 saate 55 gayet iyi dostum ne bekliyorsun anlamıyorum? 5 gün dayanmasını falan mı? Sizin beklentiniz fazla. IPhone'dan fazla şarj beklemek biraz değişik olur... Gayet normal 1 günü çıkarıyor daha ne yapsın.

Son düzenleme:
3227 mah bataryaya gore bu aldiginiz sure bile cok iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı