iPhone 13 TR vs iPhone 16 Pro yurt dışı

Makaleler
10
Yer
Adana
Daha fazla  
Bir arkadaşımdan 16 Pro alacağım, kendisi yurt dışından almış ama hiç kullanmamış, iPhone 13 günlük yaşamda beni pek tatmin etmiyor açıkçası sizce yurt dışı telefon alınır mı? Yoksa satıp üstüne 5-10 bin TL ekleyip 14 Pro yurt içi %80-85 pili olan telefon mu almalıyım?

Arayan soranın yoksa eğer ben senenin 4 ayı hatsız kalırım diyorsan 16 Pro al. 13 yeterli ama ben de sevmiyorum senin gibi. 14 Pro da artık eskidi gibi, çoğu pil yüzdesi düşük ancak 13 almaktansa 14 Pro daha mantıklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı uğraştırır. Bizzat çevremde görüyorum. 14 promaxi vardı komple kapandı sıfır 11 aldı. Kar falan değil yurt dışı IPhone'da mantıklı da değil. Şu an en iyi cihaz 2.el 14 produr. iPhone düz serisini alan varsa da zaten kendine yapabileceği en büyük kötülüğü yapar. Bütçe falan demeyin. İp düz serileri bomboş para tuzakları. Hayata bir kez geliyorsun 60 Hz cihaz kullanıyorsun veya gidip prosunu kullanmıyorsun.

Arayan soranın yoksa eğer ben senenin 4 ayı hatsız kalırım diyorsan. 16 Pro al. 13 yeterli ama bende sevmiyorum senin gibi. 14 Pro'da artık eskidi gibi çoğu pil yüzdesi düşük ancak 13 almaktansa 14 Pro daha mantıklı.

Yani 2. cihaz olarak iPhone 7 alır kullanırım çok bir sorun olmaz gibi ya da ikos gibi cihazlarla sürdürebilirim diye düşünüyorum.

Yurt dışı uğraştırır. Bizzat çevremde görüyorum. 14 promaxi vardı komple kapandı sıfır 11 aldı. Kar falan değil yurt dışı IPhone'da mantıklı da değil. Şu an en iyi cihaz 2.el 14 produr. iPhone düz serisini alan varsa da zaten kendine yapabileceği en büyük kötülüğü yapar. Bütçe falan demeyin. İp düz serileri bomboş para tuzakları. Hayata bir kez geliyorsun 60 Hz cihaz kullanıyorsun veya gidip prosunu kullanmıyorsun.

Uğraştıracağını biliyorum evet fakat 4 ay çok uzun bir süre değil 2 telefon ile dolaşılabilir gibi düşünüyorum.

Elinizdeki cihazın oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum. Ancak değiştirmek istiyorsanız temiz bir 14 Pro alıp pili sizi tatmin etmediğinde appla gidip 4 bin TL vererek değiştirebilirsiniz. En azından şu an sitesinde fiyat bilgisi bu şekilde.

Elinizdeki cihazın oldukça yeterli olduğunu düşünüyorum. Ancak değiştirmek istiyorsanız temiz bir 14 Pro alıp pili sizi tatmin etmediğinde appla gidip 4 bin TL vererek değiştirebilirsiniz. En azından şu an sitesinde fiyat bilgisi bu şekilde.

Evet bu da mantıklı gibi geldi bana.

Yani 2. cihaz olarak iPhone 7 alır kullanırım çok bir sorun olmaz gibi ya da ikos gibi cihazlarla sürdürebilirim diye düşünüyorum.

Uğraştıracağını biliyorum evet fakat 4 ay çok uzun bir süre değil 2 telefon ile dolaşılabilir gibi düşünüyorum.
Dostum 2 tane telefonla olmuyor emin ol. Eğer iş gereği kullanmayacaksan normal yd almak için sırf 2 tane telefonun olacaksa mantıklı değil pişman olursun.

Dostum 2 tane telefonla olmuyor emin ol. Eğer iş gereği kullanmayacaksan normal yurt dışı almak için sırf 2 tane telefonun olacaksa mantıklı değil pişman olursun.

TR 14 Pro'lara bakıyorum cihazım temiz (iPhone 13) pili 98, 19 ay garantisi var 27bin e alırız diyorlar şaka gibi hani TR piyasası böyleyken 2 telefonla dolaşmak en mantıklısı.

Yurt dışı 16 Pro öneririm. Her anlamda çok daha mantıklı olur gerek sıfır gerek bugünün en üst seviye cihazını 16 ay boyunca kapanma olmadan kullanabileceksiniz. Tabii nisan ayında alırsanız 2,5 hafta daha sabrederseniz yani. 13'ten 14 Pro'ya geçilir tabii ki ama 16 Pro varken gerek yok. İnanın 2. telefonla gezmek zor falan değil gözünüzde büyütmeyin ta 2026 Ağustos'ta kullanacaksanız zaten 2 telefon. Alın bir iPhone 7 yanına yine gelen aramalarını ve internet paketinizi son 4 ay boyunca 16 Pro'da kullanabileceksiniz de zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı