iPhone 13 Turkcell'den alınır mı?

furkicann

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, şu an Note 9Pro kullanmaktayım. iPhone 13'e geçmeye karar verdim, şu an MediaMarkt'da 38k fiyatı var. Turkcell de indirim yapmış, 37k ya geliyor. Arada 1K fark var sadece. Fakat Benin düşüncem: Bu ay içerisinde alacaktım, acele etmiyordum ancak herhangi bir zam gelme durumu olur mu düşüncesi sardı, malum dolar rekora gittiği için her gün ve 40K'yı geçerse açıkçası o kadar para veresimde gelmiyor. Acele davranıp bu fiyata şimdiden almak mantıklı mı? Yoksa yaklaşık 1 ay içerisinde daha rahat alma şansım olacak o zamanı beklesem mi karar veremedim.

Samsung S23 önerisinde bulunmayınız, Android uzun yıllardır kullanıyorum. Daha öncesinden 3GS, 5S ve 7 kullanmıştım, tekrar iOS sisteme dönmeye karar verdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple ürünlere yeni zam geldi, yine olacağını pek zannetmiyorum lakin ben elimi çabuk tutardım.

Ayrıca S23 gibi 14 Pro rakibi bir cihazdansa daha kötü kamera paketi, daha kötü CPU, daha kötü GPU, bataryası daha kötü, daha ağır, daha kalın, 60hz, daha az parlak, daha kaba, 2.0 lightning ve daha pahalı bir cihaz alacağınızı bilmeniz için söylüyorum. Öneride bulunmuyorum, gözünüzden kaçarsa diye söylemiş olayım dedim. iPhone 13 güzel bir telefon, lakin fiyat performans bir telefon değil. Ne kadar çabuk alabiliyorsanız alın derim.

Ne olursa olsun iPhone 13 gibi bir cihaza 37k vermek fanboyluktan başka bir şey değil. Fiyatı zıplamasa alınırda ikinci el S23 Ultra veya yeni çıkacak 24 almak varken rakiplerine karşı bomboş cihaz almak mantıksız tabii sizin kararınız.

Apple ürünlere yeni zam geldi, yine olacağını pek zannetmiyorum lakin ben elimi çabuk tutardım.

Ayrıca S23 gibi 14 Pro rakibi bir cihazdansa daha kötü kamera paketi, daha kötü CPU, daha kötü GPU, bataryası daha kötü, daha ağır, daha kalın, 60Hz, daha az parlak, daha kaba, 2.0 lightning ve daha pahalı bir cihaz alacağınızı bilmeniz için söylüyorum. Öneride bulunmuyorum, gözünüzden kaçarsa diye söylemiş olayım dedim. iPhone 13 güzel bir telefon, lakin fiyat performans bir telefon değil. Ne kadar çabuk alabiliyorsanız alın derim.

Dediğim gibi Android işletim sisteminden sıkıldım S23 çok güzel cihaz ama sonuç olarak içinde 30GB RAM işlemcisi üst seviyede olsa Android yine de Android.

Ne olursa olsun iPhone 13 gibi bir cihaza 37k vermek fanboyluktan başka bir şey değil. Fiyatı zıplamasa alınırda ikinci el S23 Ultra veya yeni çıkacak 24 almak varken rakiplerine karşı bomboş cihaz almak mantıksız tabii sizin kararınız.

Fanboylukla alakası yok 14 Pro fazla pahalı geldi bütçem 13 için idealdi dediğiniz cihazlar Android artık çok uzun süre kullandım sıkıldım Android cihazlardan.

Yeni ve amiral gemisi sayılacak bir Android cihaz kullanmamışsınız. O yüzden şimdiye kadarki deneyiminizi S23 deneyimi ile bir tutmak manasız. Bir Apple sever olarak o fiyata S23+ alabilmek varken 13 almak için tek şartın elinizde Mac, Watch, iPad tarzı bir ekosistem olmasıdır diyebilirim.

Ne kadar amiral gemisi olsa da az önce dediğim gibi bileşenleri ne kadar üst seviye olsa da ben Android işletim sisteminden sıkıldım biraz da iOS kullanmak istedim.

Mediamarktan aldım adaptör ile 38.600TL civarına geldi ve şaun gayet memnunum telefondan Android'den sonra gayet iyi geldi.

Dediğim gibi Android işletim sisteminden sıkıldım S23 çok güzel cihaz ama sonuç olarak içinde 30GB RAM işlemcisi üst seviyede olsa Android yine de Android.
Android yine Android derken, kötü mü yani? S23, iPhone 13'ten her anlamda üstün.
Mediamarktan aldım adaptör ile 38.600TL civarına geldi ve şaun gayet memnunum telefondan Android'den sonra gayet iyi geldi.
Amiral gemisi iyi gelmiştir, şu Android algısını bırakın gözünüzü seveyim. Hayırlı olsun.

Note9 Pro gibi berbat bir cihaz kullanırsan tabii ki kötü Android. Çok yanlış bir seçim yapmışsınız 38.600TL gerçekten çok bir para 13 için. Satıp yeni çıkacak S24 alabilirsiniz. Dediğim gibi Note9 Pro berbat cihaz giriş seviyesi Android cihaz kullanmışsınız. Bence Samsung S24'e bir şans verin derim.

Note9 Pro gibi berbat bir cihaz kullanırsan tabii ki kötü Android. Çok yanlış bir seçim yapmışsınız 38.600TL gerçekten çok bir para 13 için. Satıp yeni çıkacak S24 alabilirsiniz. Dediğim gibi Note9 Pro berbat cihaz giriş seviyesi Android cihaz kullanmışsınız. Bence Samsung S24'e bir şans verin derim.

Note 9 Pro'yu 4 sene kadar oldu alalı bana kalırsa hiç de berbat bir Android cihazı değil bu seneye kadar çok fazla oyun oynadım sürekli şarj takılı oyun ve kullanım süreleri yaşadım pilinde en ufak azalma gibi bir durum bile yaşamadım. Kamera işlemci falan olarak beni çok iyi idare etti kasma donma tarzı hiçbir şey yaşamadım. Sonuç olarak işlemci, RAM, kamera gibi bileşenler ne kadar iyi olsa da bu Android sistemi değiştirmiyor. Ben çok uzun süre kullandım S23 inceleme fırsatımda oldu ama dediğim gibi arayüz olsun kullanımı olsun Android'den sıkıldım farklılık olması için IOS'a geçtim bunu da 13 ile gerçekleştirdim. İllaki S23 daha üstün cihaz ben aksini söylemiyorum ama tercihim bu şekilde oldu ve şu an gayet memnunum telefondan sadece ekranı biraz ufak geliyor ona da alışırım zamanla. Tabii belli olmaz ileride belki tekrar Android'e geçmeye karar verirsem S23 S24 gibi cihazları düşüneceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı