Schrader
Centipat
Adam iPhone 13 mü iPhone 16e mi demiş hocam, alternatif istememiş ki.Mümkünse ikisinden de uzak dur. Bence 16e kötü bir telefon. O fiyata güzel bir Android telefon bulursun.
Adam iPhone 13 mü iPhone 16e mi demiş hocam, alternatif istememiş ki.Mümkünse ikisinden de uzak dur. Bence 16e kötü bir telefon. O fiyata güzel bir Android telefon bulursun.
16e'nin pil ömrü iyi, A18 Lite işlemcisiyle daha uzun yıllar güncelleme alacak, 8 GB RAM var 13'te ise 4 GB RAM var. Ancak aşırı kırpılmış bir cihaz. Apple yapay zekası falan hikaye, çağ dışı ve Apple sürekli bir türlü yapamadığı planlarını da erteliyor. Yani bu bir kriter olmasın. Apple yapay zekayı getirene kadar aldığınız telefon zaten eskiyecek. Ben bu 2 cihazı da önermiyorum bu sebepten. 2. el düşünürseniz 2. el 13 Pro veya 13 Pro Max çok daha iyi olur. Ya da 3-5 daha koyarsanız 14 Pro en iyi seçenek olur. Sıfır şartsa 16e yerine iPhone 15 çok daha mantıklı.Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım ve fiyat farkı çok fazla yok. Oyun oynamayan birisiyim, sadece sosyal medya kullanıyorum ve genel de fotoğraf çekmeyi de seviyorum. Hangisini almak mantıklı olur? Kamera açısından birileri çok fazla 16e'yi eleştirirken, bir kısım da çok daha iyi diyor. Batarya konusunda da 9 saat ekran süresi verdiğini söylüyor, 16e kullanıcıları. Sizin düşünceniz nedir acaba?
Evet pil olarak en yetenekli modellerden 13 Pro Max. Kesinlikle.16e'nin pil ömrü iyi, A18 Lite işlemcisiyle daha uzun yıllar güncelleme alacak, 8 GB RAM var 13'te ise 4 GB RAM var. Ancak aşırı kırpılmış bir cihaz. Apple yapay zekası falan hikaye, çağ dışı ve Apple sürekli bir türlü yapamadığı planlarını da erteliyor. Yani bu bir kriter olmasın. Apple yapay zekayı getirene kadar aldığınız telefon zaten eskiyecek. Ben bu 2 cihazı da önermiyorum bu sebepten. 2. el düşünürseniz 2. el 13 Pro veya 13 Pro Max çok daha iyi olur. Ya da 3-5 daha koyarsanız 14 Pro en iyi seçenek olur. Sıfır şartsa 16e yerine iPhone 15 çok daha mantıklı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.