iPhone 13 veya 14 alınır mı?

Hocalarim ablam kendine özellikle iPhone istiyor. Kamerası güzel çeken ve günlük kullanim için sizce 13/14/14 Plus hangisi daha iyi olur? 13 hala alınır mı? Özellikle iPhone istiyor o yüzden farkli öneriye gerek yok.
Duz modelleri onermem ama kesin iPhone ve sifir bir cihaz istiyorsaniz alinir, ikinci el olabilir ama iPhone olsun diyorsaniz 13 pro zorlamanizi tavsiye ederim. Ama diger tarafta s24 veya s24 plus gibi bir cihaz oldugunu da unutmayin derim.

Hocalarım işin özü hayırlı ile bir nişan işi olacak ve ablamda telefon yenilensin hem fotoğraf çekiniriz kamerası güzel olsun iphone istiyorum ne olsun dedi ama gündelik kullanımı WhatsApp ve instagramda içerik tüketmek olduğu daha yüksek modele gerek duymadım.

Hocalarım işin özü hayırlı ile bir nişan işi olacak ve ablamda telefon yenilensin hem fotoğraf çekiniriz kamerası güzel olsun iPhone istiyorum ne olsun dedi ama gündelik kullanımı WhatsApp ve Instagram'da içerik tüketmek olduğu daha yüksek modele gerek duymadım.

Hocam oyle kamera bağımlılığı yoksa düz 14 bile işnini görür yüksek model her zaman daha iyidir ama bütçe çıkmıyorsa gerek yok diyosanız 14 Plus falan işinizi görür ama söylüyüm düz modeller ve Pro Max'ler arasında kamera farkı bayağı fazla ona göre fikrinizi verin ve bütçenize göre.

Hocam oyle kamera bağımlılığı yoksa düz 14 bile işnini görür yüksek model her zaman daha iyidir ama bütçe çıkmıyorsa gerek yok diyosanız 14 Plus falan işinizi görür ama söylüyüm düz modeller ve Pro Max'ler arasında kamera farkı bayağı fazla ona göre fikrinizi verin ve bütçenize göre.
Peki hocam 14 sectik dersek. 14 ile 15 arasında nasıl bir fark var. 15 ilk çıktığı zamanlarda dayaniksız, paslanıyo gibi reelsler görmüştüm.

Peki hocam 14 sectik dersek. 14 ile 15 arasında nasıl bir fark var. 15 ilk çıktığı zamanlarda dayaniksız, paslanıyor gibi Reels'ler görmüştüm.

Hocam eğer oyle bakarsanız cihaz almadan kalırsınız her cihazın sıkıntısı olabilir ufakda olsa siz size uygun olanı alın eğer bütçeniz çıkarsa 14 Pro Max öneririm pederde var bayağı memnun kamerasıda iyi ısınma gibi sıkıntı çıkarmadı pil sağlığı 1.5 yıl falan oldu 93'te ama dikkatli kulanıyor 20'nin altına düşürmüyor 80 90 arası çekiyor gibi. Bildiğim cihaz olduğu için 14promax öneririm bütçe çıkmazsa kamera öncelik derseniz 13promax kamera bir tık geri planda derseniz 14 14Plus modellerine bakmanızda fayda var.

Hocam eğer oyle bakarsanız cihaz almadan kalırsınız her cihazın sıkıntısı olabilir ufakda olsa siz size uygun olanı alın eğer bütçeniz çıkarsa 14 Pro Max öneririm pederde var bayağı memnun kamerasıda iyi ısınma gibi sıkıntı çıkarmadı pil sağlığı 1.5 yıl falan oldu 93'te ama dikkatli kulanıyor 20'nin altına düşürmüyor 80 90 arası çekiyor gibi. Bildiğim cihaz olduğu için 14promax öneririm bütçe çıkmazsa kamera öncelik derseniz 13promax kamera bir tık geri planda derseniz 14 14Plus modellerine bakmanızda fayda var.
Anladım hocam teşekkür ederim. Muhtemelen 14 veya 15 alınır. 15 ile çok fiyat farkı yok yeni model olsun gibisinden derse. 14 pro max modeli 2. El dışında çok pahalıya kaçıyor. Tekrardan yanit veren herkese teşekkürler.

Düz model iPhone alınmaz, iPhone alınacaksa da en azından Pro modeli alınmalı çünkü düz modellerine üvey evlat muamelesi uygulanıyor.

Düz model iPhone alınmaz, iPhone alınacaksa da en azından Pro modeli alınmalı çünkü düz modellerine üvey evlat muamelesi uygulanıyor.
İhtiyaç meselesi. Alınmaz diye bir şey yok kesinlikle. 16 ve 16 pro modellerine bakarsak, eğer ihtiyacı yoksa neden 18k fazladan para versin bir insan? "Pro" bir iş yapmayacaksa, neden alsın? 2 tane fotoğraf çekecek 2 bölüm dizi izleyecek. 18k'ya değecek bir şey değil insanların yaptıkları onu demek istiyorum.

@qwertyklavye, anlıyorum da düz modele verilebilecek parayla, Samsung S serisinden daha iyi cihaz alınabildiği için onu diyorum. Yoksa herkesin kendi parası, bizi ilgilendirmez. Biz sadece öneride bulunabiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı