S23, iPhone 13 veya iPhone 14

iPhone 4 mü 3GS mi hangisi?

iPhone 5S dünyanın ilk 64 Bit işlemcili telefonu ama bugün hiçbir şey yüklenemiyor.

Ama aynı yıllarda çıkan Xperia Z ya da Z1 uygulama seçmiyor.

Bu sadece bir örnek, Android telefon güncelleme almayınca uygulama konusunda sorun yapmıyor ama iPhone desteği bittikten 2 yıl sonra üzmeye başlıyor.

Yukarıdaki mesajda mantık ve zeka içeren bir karşılaştırma yapmamışsınız.

iPhone 5S dünyanın ilk 64 Bit işlemcili telefonu ama bugün hiçbir şey yüklenemiyor.

Ama aynı yıllarda çıkan Xperia Z ya da Z1 uygulama seçmiyor.

Bu sadece bir örnek, Android telefon güncelleme almayınca uygulama konusunda sorun yapmıyor ama iPhone desteği bittikten 2 yıl sonra üzmeye başlıyor.

Yukarıdaki mesajda mantık ve zeka içeren bir karşılaştırma yapmamışsınız.
Neden eski modelleri karşılaştırıyorsunuz? Şu anki modeller üzerinden gidin.

Zevk meselesi. Kağıt üstünde benzer donanım gibi gözükebilir ancak uzun kullanıma bakmak lazım :D
7 yıllık Android telefona bile yeni aldığınız herhangi bir aksesuarı tanıtabiliyorsunuz. İphone 8 e yeni aldığınız iwatch ı tanıtmayı deneyin bakalım ne göreceksiniz.
Kendinize yalan söylemeyi bırakın artık.

7 yıllık Android telefona bile yeni aldığınız herhangi bir aksesuarı tanıtabiliyorsunuz. İphone 8 e yeni aldığınız iwatch ı tanıtmayı deneyin bakalım ne göreceksiniz.
Kendinize yalan söylemeyi bırakın artık.
S23'ün ve diğer amiral gemisi Android telefonların birkaç sene sonra çöp olacağını düşünenler bunu kabullenmezler hocam. Popüler kültür kölesi olmuşlar çünkü. Apple kötü telefon yapıyor demiyorum ama inadına iPhone ya da Android savunan insanları gördükçe sıkılıyorum, bunalıyorum. Kimse tüketici gözüyle bakmıyor. Hangi telefon daha iyiyse onu alın geçin bitsin işte. Mesela adam giriş seviyesi bir Android telefon kullanıyor sonra en az 35.000 TL'lik iPhone'a geçiyor ve başlıyor Android'e sallamaya. Segment farkını bile bilmiyor bazıları. Mesela ben şuan S20 FE kullanıyorum ve çok memnunum fakat küçük telefon seviyorum ben. Hem hafif hem de cepte rahatsız etmeden duruyor küçük telefonlar. O yüzden ileride 13 Mini'ye ya da yeni çıkacak olan İPhone SE modeline geçmeyi düşünüyorum ama çoğu kişi bir markaya kendini şartlamış ve o markadan başka telefon kullanmam çünkü diğerleri kötü diyor. Bu marka kullanıcıları genelde de iPhone kullanıcıları oluyor tahmin edebileceğiniz gibi.

Apple fiyasko üstüne fiyasko yapıyor. Type C geçtiler tamam iyi ama hala 60 Hz'de geziniyorlar. Ayrıca; iPhone 15, 14 Pro'nun bir kamera eksiltilmiş hali ise neden Alüminyum kasa kullanılıyor? Çelik kasa kullanılsın. Ayrıca o kamera tasarımı çok eskidi, 8 yıl önceki yenilikçi Apple'ı istiyoruz.

Soruya gelirsek, S24 veya iPhone 15 arasında seçim yapın. Dayanıklılık istiyorsanız ve yüksek performans istiyorsanız Samsung, verimlilik ve prestij istiyorsanız Apple.

Ben yurt dışında yaşıyorum ve bir ay önce S23+ aldım. Aynı paraya iphone 14 te alabiliyordum. Yurt dışında fiyatlar hemen hemen aynı iken Türkiye'de 15-20k daha fazla verip aynı özelliklerde sırf karizma için iphone almak tabiri caizse enayilik. Para kolay kazanılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı