Hocam bence 18 bin civarı ise düşünmeden alın şu an iPhone 14 ile kapışabilecek derecede bir cihaz.
Tamamdır kral büyük ihtimal öyle yapacağım mesajlar için teşekkür ederim sağ olun.
Hocam bence 18 bin civarı ise düşünmeden alın şu an iPhone 14 ile kapışabilecek derecede bir cihaz.
Cihazın temiz olduğundan eminseniz hiç durmayın derim. Bu fiyata temiz S23 bulmak zor.Kral S23 alacağım büyük ihtimal 4 aylık 128 GB temiz zaten yakınımın telefonu 18 bin civarı ne diyorsun?
Cihazın temiz olduğundan eminseniz hiç durmayın derim. Bu fiyata temiz S23 bulmak zor.
Rica ederim.Evet eminim o yüzden dediğiniz gibi yapacağım size de çok teşekkür ederim tavsiyeler için.
Rica ederim.
Akıcılığı ekran yenileme hızıyla alakalı.Peki şu doğru mu? AMOLED'in animasyonlara çok önem verdiği için IPS'in AMOLED ekrandan daha akıcı olduğu?
Akıcılığı ekran yenileme hızıyla alakalı.
120hz bir cihaz alırsanız emin olun ikisinden çok daha akıcı gelecektir.İkisi de 60 Hz di ama iPhone 11 bana hep biraz daha akıcı geliyordu ondan sordum.
120Hz bir cihaz alırsanız emin olun ikisinden çok daha akıcı gelecektir.
Kral pek oyun oynayan biri değilimdir ama arada europan war ve Age of History gibi oyunlar oynuyorum arkadaşta iPhone 12 var iyi sonuç çıkarıyor S23'ün işlemcisi daha iyi galiba yani iPhone 12'den daha iyi bir sonuç alır mıyım oyunlarda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.