iPhone 13 video izlerken kasmalar

Hocam S23 ile 12 arasında dağ kadar fark var 12, 13, 14, 15 alınmaz Pro olmadığı sürece S23 dediğiniz oyunlarda çok iyi sonuç verir.

Yok iPhone düşünmüyorum zaten sadece 12 var arkadaşta onun kadar iyi performans alır mıyım diye merak etmiştim çünkü Snapdragon 2 daha iyi yazıyor internette onun için sordum.

Yok iPhone düşünmüyorum zaten sadece 12 var arkadaşta onun kadar iyi performans alır mıyım diye merak etmiştim çünkü Snapdragon 2 daha iyi yazıyor internette onun için sordum.

Hocam 12'den kat kat daha fazla performans alırsınız.

Hocam 12'den kat kat daha fazla performans alırsınız.

Kral Google pixel 8 nasıl telefondur S23'ü alacağım kişi bir sor dedi kendisine alacak 20 bin ama yurt dışı kapalı kutu alınır mı? Dersin?

120Hz bir cihaz alırsanız emin olun ikisinden çok daha akıcı gelecektir.

Google pixel 8 kapalı kutu yurt dışı 20 bin diyorlar alınır mı?

Kral Google pixel 8 nasıl telefondur S23'ü alacağım kişi bir sor dedi kendisine alacak 20 bin ama yurt dışı kapalı kutu alınır mı? Dersin?

Google pixel 8 kapalı kutu yurt dışı 20 bin diyorlar alınır mı?

Hocam aşağı yukarı ikisi de aynı cihazlar ama işlemci ve kamera performansı için S23 seçerdim.

Ayrıca unutmuşum Google pixel 8 7 sene güncelleme alacak daha uzun ömürlü olur ve bataryası kağıt üzerinde daha iyi.

Hocam aşağı yukarı ikisi de aynı cihazlar ama işlemci ve kamera performansı için S23 seçerdim.

Ayrıca unutmuşum Google pixel 8 7 sene güncelleme alacak daha uzun ömürlü olur ve bataryası kağıt üzerinde daha iyi.

Ben S23 alıyorum S23'ü bana satan kişi de Google pixel 8 alacak muhtemelen onun için sordum teşekkür ederim.

Ben S23 alıyorum S23'ü bana satan kişi de Google pixel 8 alacak muhtemelen onun için sordum teşekkür ederim.

Rica ederim hocam S23 gerçekten çok iyi bir seçim oldu.

Kral pek oyun oynayan biri değilimdir ama arada europan war ve Age of History gibi oyunlar oynuyorum arkadaşta iPhone 12 var iyi sonuç çıkarıyor S23'ün işlemcisi daha iyi galiba yani iPhone 12'den daha iyi bir sonuç alır mıyım oyunlarda?
S23, iPhone 12 ile karşılaştırılıcak bir cihaz bile değil. Tereddütsüz S23 tercih etmenizi öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı