iPhone 13 vs 11 vs 12

Makaleler
2
Yer
Sakarya
Arkadaşlar şarj falan ekleyince 16 bin oluyor 128 GB olan modelin fiyatı.

Normalde aklımda yoktu fakat savaş çıkarsa diye acele etmek istiyorum biraz.

iPhone 11 rahatlıkla alabilirim şu an. Şarj ile 11 bin oluyor. Lakin eskidiğini söylüyorlar. 12'nin fiyatı da 14.5 bin falan gördüğüm kadarıyla.

Zaten 13'ün fiyatı 16 bin. Biraz daha verip 13 mü alsam diyorum. Siz ne diyorsunuz?

Ancak 2 ay beklersem rahatlıkla 13 alabilirim.

Hepsiburada'da şu an 15599 ben 15699'a almıştım. Satıcı kesinlikle Hepsiburada'nın kendisi olsun diğer satıcılardan asla almayın. Gel gelelim kamera performansına 13'ün kamerası 12 Pro'dan daha iyi test ettim onayladım almadan önce. Hız olarak 13 yağ gibi akıyor sorun yaşamazsın. RAM olarak 4 GB RAM iOS ekosistemi için gayet iyi Android gibi çok RAM tüketmiyor IOS'lar. Şarj yoğun kullanımda 1 gün normal kullanımda ise 1.5 gün rahat rahat götürüyor. 13'ü almamdaki en büyük sebeplerden biride diğer modellere göre çıkış yılının 2021 olması 2027'ye kadar bir daha telefon değiştirmicem şahsen.

Acelen yoksa Iphone 13 al derim.
2 ay sonrası fiyatı ne olur tahmini? Bir öngörün var mı?
Hepsiburada'da şu an 15599 ben 15699'a almıştım. Satıcı kesinlikle Hepsiburada'nın kendisi olsun diğer satıcılardan asla almayın. Gel gelelim kamera performansına 13'ün kamerası 12 Pro'dan daha iyi test ettim onayladım almadan önce. Hız olarak 13 yağ gibi akıyor sorun yaşamazsın. RAM olarak 4 GB RAM iOS ekosistemi için gayet iyi Android gibi çok RAM tüketmiyor IOS'lar. Şarj yoğun kullanımda 1 gün normal kullanımda ise 1.5 gün rahat rahat götürüyor. 13'ü almamdaki en büyük sebeplerden biride diğer modellere göre çıkış yılının 2021 olması 2027'ye kadar bir daha telefon değiştirmicem şahsen.
Zaten telefona güvenim sonsuz. Pek telefonla da haşır neşir olan birisi değilim.

Ben iPhone 11 kullanicisiyim size tavsiyem 11 almaniz olur. Aradaki farka deger bir şey sunmuyor bence 13 Türkiye icin. Eger Promotion'i 13'e eklemis olsalardi hiç dusunmeden 13 al derdim. Aradaki 5 bin TL farki cok mantikli bulmuyorum. 13 serisine gecilecekse 13 Pro ya da Pro Max olmali diye dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 11 almak tamamen saçmalık şu anda.

iPhone 12 Pro veya iPhone 13 modelini almak daha iyi olacaktır.

Su an piyasadaki en mantikli iPhone bence 11. neden sacmalik olsun ki? 12 Pro 13'den daha pahali ve daha dusuk seviyede bir telefon su an.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı