iPhone 13 vs iPhone 13 Pro vs iPhone 15

Bovver1983

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. 3.5 yıldır iPhone 11 kullanıyorum artık bazı problemler çıkarmaya başladığı için değiştirmek istiyorum. Telefonu sadece sosyal medya amaçlı kullanıyorum oyun vs. oynamıyorum. Telefondan beklentim güncellemeleri alması ve yine 3-4 sene kullanıp tekrardan değiştirebilmek. 13 yeterli gibi geliyor ama daha uzun ömürlü gidecekse ve sorun çıkarmayacaksa Pro veya 15'e bütçeyi arttırabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıcı beklentisi önemli burada. Ben 13 kullanıyorum. Benim telefondan beklentim düşük. Arama, whatsapp mesajları, internet dışında kamera vs. gibi özellikleri kullanmıyorum. Ekran hızı gibi şeyleri de pek önemsemiyorum. Sadece akıllı ev ürünlerinde Iphone çok işime yarıyor. Bunun için de bana Iphone 13 fazlasıyla yetiyor. Bu akıllı ev ürünleri olmasa zaten Samsung Galaxy A34 bile yeter bana :D Eğer ki beklentin düşükse ve 3 4 yıla değiştiririm diyorsan 13 işini görecektir.

Arkadaşlar merhaba. 3.5 yıldır iPhone 11 kullanıyorum artık bazı problemler çıkarmaya başladığı için değiştirmek istiyorum. Telefonu sadece sosyal medya amaçlı kullanıyorum oyun vs. oynamıyorum. Telefondan beklentim güncellemeleri alması ve yine 3-4 sene kullanıp tekrardan değiştirebilmek. 13 yeterli gibi geliyor ama daha uzun ömürlü gidecekse ve sorun çıkarmayacaksa Pro veya 15'e bütçeyi arttırabilirim. Önerilerinizi bekliyorum.

13 Pro'nun sıfırı yok 2.eli var. O sebepten 2.ele okey misiniz öncelikle? Çünkü 13 Pro, düz 15'ten bile birçok yönden iyi cihaz. Ayrıca düz 15'e bütçe çıkıyorsa madem 2. el 14 Pro düşünebilirsin. 14 Pro her yönden düz 15'i tokatlayan cihaz. Alacağın en iyi ve en güncel cihaz 14 Pro olur bu bütçede.
Düz model almayın.

13 Pro'nun sıfırı yok 2.eli var. O sebepten 2.ele okey misiniz öncelikle? Çünkü 13 Pro, düz 15'ten bile birçok yönden iyi cihaz. Ayrıca düz 15'e bütçe çıkıyorsa madem 2. el 14 Pro düşünebilirsin. 14 Pro her yönden düz 15'i tokatlayan cihaz. Alacağın en iyi ve en güncel cihaz 14 Pro olur bu bütçede.
Düz model almayın.

2.el düşünmüyorum ancak mükemmel kondisyondaki yenilenmiş cihaz alabilirim o şekilde yine en iyi tercih 14 Pro mu olur?

Ekleme: Hocam şimdi baktım 15 50k civarı 14 Pro ise 60k civarı ben o kadar çıkamam ona göre yorum yaparsanız sevinirim

2.el düşünmüyorum ancak mükemmel kondisyondaki yenilenmiş cihaz alabilirim o şekilde yine en iyi tercih 14 pro mu olur
Yenilenmiş almayın o zaman sıfır 15 alın. Yenilenmiş cihaz baş ağrıtıyor genelde ve parçaları yan sanayi parçalar ile değişmiş oluyor o sebepten uzak durun derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı