iPhone 13 vs iPhone 16e

Bütçe
40000 TL

Xecition18

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
16e tabii ki de sıfır fiyatları 13 ile neredeyse aynı 16enin arada çok fark var 0.5 kamera için kesinlikle 13 alınmaz.

Düşük bütçe için alınabilecek en iyi iPhone 16e.

Merhaba yeni telefon almak istiyorum malum fiyatlar her geçen gün artıyor 2.el ile uğraşmak istemiyorum ve genelde telefon aldığım zaman rahat 2.5-3 sene kullanıyorum. Şu an halihazırda elimde Samsung A52 modeli var ve artık IPhone'a geçmek istiyorum, bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
iPhone 13: Apple iPhone 13 128 GB Siyah Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
iPhone 16e: Apple iPhone 16e 128GB Siyah - Fiyatı, Yorumları

Hocam illaki iPhone ise S24 çok iyi bir tercih olabilir. Bütçe çıkarsa S25 kesinlikle en iyi seçenektir.

Tartışmasız 16e. 15'e kıyasla bile 16e tercih ederim. Geniş açı kamera olmaması en büyük dezavantajı bence sadece.

Merhaba yeni telefon almak istiyorum malum fiyatlar her geçen gün artıyor 2.el ile uğraşmak istemiyorum ve genelde telefon aldığım zaman rahat 2.5-3 sene kullanıyorum. Şu an halihazırda elimde Samsung A52 modeli var ve artık IPhone'a geçmek istiyorum, bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
iPhone 13: Apple iPhone 13 128 GB Siyah Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
iPhone 16e: Apple iPhone 16e 128GB Siyah - Fiyatı, Yorumları

Kendim 13 kullanıyorum kamera ya takmıyorsanız zaten iPhone 16e çok önde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı