iPhone 13 vs iPhone 16e

Eyyüp Ensarr

Centipat
Daha fazla  
Dostlar selamünaleyküm öncelikle elimde 40k bütçe var ve Redmi Note 8 Pro'dan iOSa geçip çağ atlamak istiyorum. Söylediğim bütçeye alabileceğim adamakıllı 0 olan 2 telefon var gibi. iPhone 13 ve iPhone 16e. Yeni öneriye açığım. Fakat ikisi arasında tercih yapacak olsaydınız neden ve hangisi olurdu?

Değişir. İlla ikisi arasından olacaksa 16e. Ama bir tanesi eski bir model diğeride parasını çöpe atan bir model Samsung S25 tarafına bakmanı şiddetle öneririm.

16e kullanıyorum yazılımsal olarak daha iyi oldugunu düşünüyorum daha fazla güncelleme alıcak dış görünüş olarak 13 daha iyi bence ama dayanıklık olarak ben kılıfsız kullanmama rağmen herhangi bi kırık olmadı ve ben çok fazla düşürüyorum telefonu

Dostlar selamünaleyküm öncelikle elimde 40k bütçe var ve Redmi Note 8 Pro'dan iOSa geçip çağ atlamak istiyorum. Söylediğim bütçeye alabileceğim adamakıllı 0 olan 2 telefon var gibi. iPhone 13 ve iPhone 16e. Yeni öneriye açığım. Fakat ikisi arasında tercih yapacak olsaydınız neden ve hangisi olurdu?
16e olurdu ancak samsung tarafı öneririm çağ üstüne çağ atlarsınız o kadar da güzel bir telefon değil 16e fiyatını hak etmiyor.

Aleykümselam merhaba, ben ikisi arasında bir tercih yapacak olsam kesinlikle iPhone 16e modelini alırdım çünkü iPhone 16e 2025 yılında çıktı 13 ise 2021 yılında çıktı. Apple'ın güncelleme stratejisi telefon modelinin çıkış yılına ve sahip olduğu donanım gücüne göre belirleniyor yazılımsal olarak çok daha iyi bir tercih olur iPhone 16e

16e tabii ki de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı