iPhone 13 vs S23 vs S24

Bütçe
45000

Berkay151421

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iPhone XR cihazım var ve değişmek istiyorum. Android ekran kalitesi ve yenileme hızı olarak daha cazip geliyor. Ayrıca iPhone çok ısınıyor ve şarjı yetmiyor. Ya iPhone 13 geçeceğim ama düz model diye geçmek istemiyorum bomboş ya da S23, S23 Ultra, S24 geçeceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba iPhone XR cihazım var ve değişmek istiyorum. Android ekran kalitesi ve yenileme hızı olarak daha cazip geliyor. Ayrıca iPhone çok ısınıyor ve şarjı yetmiyor. Ya iPhone 13 geçeceğim ama düz model diye geçmek istemiyorum bomboş ya da S23, S23 Ultra, S24 geçeceğim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam kesinlikle S24. Harika bir cihaz, sizi üzmez.

Hocam Samsung'ların ikisi de iPhone 13'ten iyi telefonlardır.

S24'e gelen özellikler S23 ultradada var değil mi? Fiyatları birbirine yakın hemen hemen S23 Ultra almak mantıklı eğer yeni özellikler geldiyse.

Uzun kullanım ömrü için 13 tercih edebilirsin ama 60 Hertz üzer. Bunların arasından ben olsam 23 Ultra ya da S24 tercih ederdim.

Aynı kafadayım ama artık bıktım 60Hz ekrandan. IPhone'nun bir de düz modelleri hep böyle değmez yani. Bir iPhone kullanıcısı olarak artık AMOLED ve 120Hz ekrana geçmek istiyorum. S23 ultranında uzun vadede üzeceğini sanmıyorum. Eskimeyecek bir telefon.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı