IPhone 13 vs S23

Ben hala cevabımı alamadım kimsiniz ve yorumum hakkında böyle konuşuyorsunuz dedim ki gece çekimlerinde iPhone 13'e kıyasla daha fazla pikselleşiyor daha sonra S23'ün de güzel bir telefon olduğunu dile getirdim göz numaram gayet yerinde merak etmeyin siz sadece fan boyluğunuzu bırakıp hayatınıza öyle devam edin.

Fan boyluğa hiç girmeyin kendinizi ateşe atmış olursunuz. Fanboyluktan ölecek olan sizsiniz. Apple Apple diye kendinizi yırtıyorsunuz ama gel gelelim ki Apple almaya paranız bile yok. Apple insanları o kadar kazıklıyor, o kadar fahiş fiyat sunuyor ki alamıyor bile fanları. Gerçekten acınası haldesiniz.

Fan boyluğa hiç girmeyin kendinizi ateşe atmış olursunuz. Fanboyluktan ölecek olan sizsiniz. Apple Apple diye kendinizi yırtıyorsunuz ama gel gelelim ki Apple almaya paranız bile yok. Apple insanları o kadar kazıklıyor, o kadar fahiş fiyat sunuyor ki alamıyor bile fanları. Gerçekten acınası haldesiniz.

Apple almaya param mı yok insanları tanımadan yorum yapmayın neyin fan boyuyum acaba. Kendinizi zeki sanıp insanlara üstten konuşmayın saygınızı bozmayın gün gelir size acırlar samsung fan boyu olduğunuzdan. Merak etmeyin gayet güzel param var.

İki telefonu da karşılaştırdım ve karşılaştırma sonucunu yazdım kamera konsunda gece S23 daha çamurlu çekiyor oyun performansında ikisi de aynı ayarlarda oynatıyor herkes telefonu açıp PUBG oynamak için almıyor.

İkisi de 5 yıl götürür.
Aynı ayar ne kanka benchmark sonucuna bakarım, emülator performansına bakarım, multitaskingine bakarım, soğutmasına bakarım. PUBG ne, dandik bir çinli firmanın senin telefonuna biçtiği performans skalası mı önemli. Çok da umurumdaydı ayarın.

Gece S23 daha karıncalı çekiyor da harbi gümüldedim.

Aynı ayar ne kanka benchmark sonucuna bakarım, emülator performansına bakarım, multitaskingine bakarım, soğutmasına bakarım. PUBG ne, dandik bir Çinli firmanın senin telefonuna biçtiği performans skalası mı önemli. Çok da umurumdaydı ayarın.

iPhone 13e göre daha karıncalı çekiyor eğer yarın bir gün tekrar görüştüğümde fotoğrafı atarsam hesabınızı silip gidecek misiniz?

Aynı ayar ne kanka benchmark sonucuna bakarım, emülator performansına bakarım, multitaskingine bakarım, soğutmasına bakarım. PUBG ne, dandik bir Çinli firmanın senin telefonuna biçtiği performans skalası mı önemli. Çok da umurumdaydı ayarın.

Zaten forumda kaç kişiye önermişim Samsung gelmiş gümledim falan saçma sapan yorum atıyorsunuz S23'ün performansının gayet güzel olduğunu biliyorum belirttim de bir siz Google'a S23 benchmark yazıp aratacak kadar zeki iki telefonun da aynı işi yapabildiğini ve 5 yıl götüreceğini belirttim Samsung'u da övdüğüm yerler oldu Apple'ı da ama Samsung fanları durur mu sadece Samsung'u öveceksin yoksa saldırır.

Zaten forumda kaç kişiye önermişim Samsung gelmiş gümledim falan saçma sapan yorum atıyorsunuz S23'ün performansının gayet güzel olduğunu biliyorum belirttim de bir siz Google'a S23 benchmark yazıp aratacak kadar zeki iki telefonun da aynı işi yapabildiğini ve 5 yıl götüreceğini belirttim Samsung'u da övdüğüm yerler oldu Apple'ı da ama Samsung fanları durur mu sadece Samsung'u öveceksin yoksa saldırır.

Sen alttan alttan Samsung'u gömüyorsun. Adamlar sizi kazıklıyor siz de oley deyip koşuyorsunuz. Koşmaya devam edin ama milleti yanınızda sürüklemeye çalışmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 13e göre daha karıncalı çekiyor eğer yarın bir gün tekrar görüştüğümde fotoğrafı atarsam hesabınızı silip gidecek misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

17.30 😆😆😆

S23 daha iyi kamera konusu olsun pil olsun S23 daha iyi S23 8K video desteklerken iPhone 13 4K destekliyor ve S23'ün pili uzun süre boyunca gidiyor S23 iPhone 13 ile kıyaslanabilecek bir telefon değil iPhone 14 veya 15 ile kıyaslanabilecek bir telefon iPhone 14 ile S23 arasındaki fark işlemci performansı ile kamera sarsıntı engelleme özelliği iPhone 13 ile aynı neredeyse iPhone 13'ün işlemcisi S23'ten daha iyi gözükebilir araştırdığında ancak işlemci puanlarında arada 5 10 sayı oynuyor yani pek bir fark yok S23 varken asla iPhone 13 almam alan kişide sırf Apple diye alır.

Sen alttan alttan Samsung'u gömüyorsun. Adamlar sizi kazıklıyor siz de oley deyip koşuyorsunuz. Koşmaya devam edin ama milleti yanınızda sürüklemeye çalışmayın.

Gördüğümü söylemek de mi suç forumda özgür konuşma platformu değil mi burası kendi yorumunuz varsa yazarsınız insanlarla düzgün konuşarak. Samsung babanızın sanırım bu kadar savunuyorsunuz forumda Samsung önderdiğim kişiler de oldu Apple da merak etmeyin Samsung'u gömdüğüm kadar Apple'ı da gömüyorum ama sizin gibi yargısız infaz yapan insanlar bunu göremiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

17.30 😆😆😆

Arada renk doygunluğu farkı var ben size dedikçe fotoğrafı atayım diye YouTube'dan video bulup geliyorsunuz bir de gülücük atıyorsunuz Samsung sevicilerin işi zor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı