iPhone 13 vs S24 FE

Bütçe
35000
Tam olarak aynı soru için yazıyorum. 30-35 bin bandında telefon bakıyorum öyle aman aman kullanımım yok kamera ve batarya önemli ama hiçbir Apple modelinde batarya zaten yüksek değil Samsung'lar başarılı yeni aldığımda 1 5 günü rahat çıkarıyor şimdi de kararsızım S24FE mi yoksa aynı bantta plan iPhone 13 mü aslında Samsung'a daha yakınım ama Apple de hoşuma gidiyor kararsızım.

Tam olarak aynı soru için yazıyorum. 30-35 bin bandında telefon bakıyorum öyle aman aman kullanımım yok kamera ve batarya önemli ama hiçbir Apple modelinde batarya zaten yüksek değil Samsung'lar başarılı yeni aldığımda 1 5 günü rahat çıkarıyor şimdi de kararsızım S24FE mi yoksa aynı bantta plan iPhone 13 mü aslında Samsung'a daha yakınım ama Apple de hoşuma gidiyor kararsızım.
S24FE, her türlü.

13 işlemci olarak S24'ten daha kötü bir cihaz. Üstüne ekranıda daha kötü. Aynı fiyata daha kötü bir telefon neden alasın? S24 al.

S24 FE iPhone 13'ten çok daha iyi bir telefon. O kadar para verip 60Hz ekran kullanmanızı da önermem.
iPhone 13 işlemcisi S24 FE işlemcisinden çok daha iyi ve Oled ekran dynamic amoledden daha iyi

13 işlemci olarak S24'ten daha kötü bir cihaz. Üstüne ekranıda daha kötü. Aynı fiyata daha kötü bir telefon neden alasın? S24 al.
A15 Bionic S24 FE'nin işlemcisinden çok daha iyi ve ekranı kötü derken? Ips ile mi karıştırdınız Oled ekran

iPhone 13 işlemcisi S24 FE işlemcisinden çok daha iyi ve Oled ekran dynamic amoledden daha iyi

A15 Bionic S24 FE'nin işlemcisinden çok daha iyi ve ekranı kötü derken? Ips ile mi karıştırdınız Oled ekran
A15 Bionic, nasıl Exynos 2400e'den daha iyi bana açıklar mısın? Ekran konusunda da OLED ve Dynamic Amoled'in ayrı ayrı iyi olduğu taraflar var fakat iPhone 13'ün ekranı 60Hz. Fanboyluk yapmaya gerek yok. S24 FE çok daha iyi bir telefon.

Birbirize girmeye gerek yok s24fe daha iyi .

İphone 13 eski bir telefon artık. 60Hz yenileme hızı geride kalmış gibi duruyor o fiyat segmenti bir cihaz için.

İşlemci açısından da S24FE daha güçlü, İphone 13 tek artı eğer Mac/Apple Watch tarzı ekosistemi içerisinde iseniz yazılımı olur.

iPhone 13 eski bir telefon artık. 60Hz yenileme hızı geride kalmış gibi duruyor o fiyat segmenti bir cihaz için.

İşlemci açısından da S24FE daha güçlü, iPhone 13 tek artı eğer Mac/Apple Watch tarzı ekosistemi içerisinde iseniz yazılımı olur.

S24 Ultra ve S25 arasından hangisi mantıklı olur hocam. Eğer iPhone 16 ben alamadan zam yerse Android'e yöneleceğim bende. (Max 60-70k bütçe tercihen 64-65 geçmesin)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı