iPhone 13 vs S24 FE

Anlıyorum hocam. S24 FE'nin teknik açıdan şuan iPhone 13'den iyi olduğunu düşünüyorsanız, ve buna kendi kullanıcı yorumunuzu ve teknik detayları da ekliyorsanız kesinlikle haklılık payınız var demektir. Ben şahsen arkadaşa iPhone 13'de kalmasını öneririm. Ancak yorumunuz ve açıklamanız için teşekkür ederim hocam. Olaya bir başkasının gözünden de bakmak gerekir.

Iphone 13'u ablana ver kendine S24FE al. Denk cihazlar degiller S24FE cok daha ustun.
S24FE zaten 14 Pro - 15e denk telefon değil mi? Nasıl karşılaştırılır anlamıyorum.

Maalesef iPhone sevdasi yuzunden. Dengi iPhone 15 cihazin.
Kucuklugumden beri hep iphoneye merakim olmustu. Hayatımın bir noktasında almak istiyodum hep ve 2 hafta once bu şans dogdu denemek istedim. Sonuç: Begenmedim abartildigi kadar iyi gelmedi birde samsung gibi android cihazlarin kullanim olarak daha kolaylik sagladigini dusunuyorum

iPhone cihazlar genel anlamda overpriced zaten hocam. Cogu fiyatini hak etmiyor. S24FE alin elinizdeki cihazı da ablaniza verin.

iPhone cihazlar genel anlamda overpriced zaten hocam. Cogu fiyatini hak etmiyor. S24FE alin elinizdeki cihazı da ablaniza verin.
Yani bence bu teklifi kabul etmesi gerek kulaklik sarj basligi kılıf falan da aldım. 0 maliyet ile Kapatacak olayı. Trendyol gibi magazalarda mediamarkt saticisindan 24 bine samsung s24 fe var. Guvenilir Iphone 13’u de Trendyoldan aldım gayet saglam geldi. Bana mantikli plan gibi geliyor

Hocam s25 Fe cikacak fakat butcem ona yeter mi bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…