S24FE'de hem termal hem verimlilik olarak cok iyilestirme var. Kamera olaramta daha iyi S23FE den. Exynos 2200 kaynakli sorun cekiyor S23FE oldukca verimlilik ve termal olarak. Bu durum S24FE de yok. Exynos 2400e cidden fazlasiyla basarili. Kendim kullaniyorum suan S22 Plus'tan gectim daha memnun birakti. 25000 bandinda Honor 200 Pro ile en alinabilir cihaz suan.
Anlıyorum hocam. S24 FE'nin teknik açıdan şuan iPhone 13'den iyi olduğunu düşünüyorsanız, ve buna kendi kullanıcı yorumunuzu ve teknik detayları da ekliyorsanız kesinlikle haklılık payınız var demektir. Ben şahsen arkadaşa iPhone 13'de kalmasını öneririm. Ancak yorumunuz ve açıklamanız için teşekkür ederim hocam. Olaya bir başkasının gözünden de bakmak gerekir.
Kucuklugumden beri hep iphoneye merakim olmustu. Hayatımın bir noktasında almak istiyodum hep ve 2 hafta once bu şans dogdu denemek istedim. Sonuç: Begenmedim abartildigi kadar iyi gelmedi birde samsung gibi android cihazlarin kullanim olarak daha kolaylik sagladigini dusunuyorum
Kucuklugumden beri hep IPhone'ye merakim olmustu. Hayatımın bir noktasında almak istiyordum hep ve 2 hafta once bu şans dogdu denemek istedim. Sonuç: Begenmedim abartildigi kadar iyi gelmedi bir de Samsung gibi Android cihazlarin kullanim olarak daha kolaylik sagladigini dusunuyorum.
Yani bence bu teklifi kabul etmesi gerek kulaklik sarj basligi kılıf falan da aldım. 0 maliyet ile Kapatacak olayı. Trendyol gibi magazalarda mediamarkt saticisindan 24 bine samsung s24 fe var. Guvenilir Iphone 13’u de Trendyoldan aldım gayet saglam geldi. Bana mantikli plan gibi geliyor
Eylül-Ekim aylarında S25FE çıkacak sadece bilgin olsun diye söylüyorum. Yani tabii iPhone hem kaliteli hem de satarken çoğunlukla baş ağrıtmayan ve fiyatı düşmeyen bir telefon. Tabii beğenmediysen ablana verip kendinde S24FE almak da iyi bir seçenek.