Daha yeni geçmişsin, az daha kullan zaten iPhone Android telefonlara göre neredeyse değer kaybetmiyor.
Pek öyle değil, işletim sistemi olarak ben IOS'u daha çok seviyorum ama performans olarak Android daha önde.
14 pro max mükemmel telefon hocam zaten normal.2.5 yıldır 14 Pro Max kullanıyorum hâlâ ilk aldığım gün gibi çalışıyor suya düştü betona düştü bir kere ekranı kırılmadı bir kere bile telefonu servise götürmedim sadece ekran korumasını ve pilini değiştirmek için götürdüm zaten Android telefonların IPhone'dan ucuz olmasının nedeni parçaların sağlam olmaması işlemcileri falan full performansa odaklı bu sebebten ötürü 1 yıl içinde telefon pert oluyor fakat iPhone al 5 sene götürür seni.
Nedenki? Ben günlük kullanım için 16yı çok beğeniyorum, aşırı şık bir telefon, ekranı gayet parlak ve yine IOS.Pro serisi dışında iphone serilerini alanları anlamıyorum.
Pert olacak Androidler Tecno gibi markalar ama Samsung asla.2.5 yıldır 14 Pro Max kullanıyorum hâlâ ilk aldığım gün gibi çalışıyor suya düştü betona düştü bir kere ekranı kırılmadı bir kere bile telefonu servise götürmedim sadece ekran korumasını ve pilini değiştirmek için götürdüm zaten Android telefonların IPhone'dan ucuz olmasının nedeni parçaların sağlam olmaması işlemcileri falan full performansa odaklı bu sebebten ötürü 1 yıl içinde telefon pert oluyor fakat iPhone al 5 sene götürür seni.
Nedenki? Ben günlük kullanım için 16'yı çok beğeniyorum, aşırı şık bir telefon, ekranı gayet parlak ve yine iOS.
Nedenki? Ben günlük kullanım için 16'yı çok beğeniyorum, aşırı şık bir telefon, ekranı gayet parlak ve yine iOS.
Pert olacak Android'ler Tecno gibi markalar ama Samsung asla.
S10 gayet iyi bir telefon aslında bir arkadaşım 4 sene kullandı onu sonra sıkıldı A56ya geçti. Kullanım şekline göre değişiyor herhaldeSamsung Galaxy S10 vardı zamanında telefon 1 senede kasmaya başladı bende direkt iPhone X geçtim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.