iPhone 13 vs S24 FE

Arkadaşlar 2 hafta önce iPhone 13 aldım. S24 FE ile iPhone 13 arasında kalmistim deneyimlemek icin aldim ve begenmedim. Android'e geri donmek istiyorum şu an satip S24 FE alabilirim. Sizce deger mi yoksa iPhone 13 daha iyi satma mı dersiniz?

Hocam kısacası bence IPhone'da kal ama illa 120 Hz istiyorum diyorsan ve maddi gücün varsa 13 Pro al yoksa Samsung al ama 2 gün sonda telefon perte çıkarsa sövme.

Ablam iphone 13 almak istiyor. Bende ona 13 alinacak para ile bana s24 fe alinsin bende benimkini ona vereyim diyorum. Zaten 2 haftalik tertemiz cihaz
Hocam böyle yapabiliyorsanız yapın Win Win durumu bu. Siz beğenememişsiniz 13'ü ablanız istiyor. Sizde S24FE alın.

Eylül-Ekim aylarında S25FE çıkacak sadece bilgin olsun diye söylüyorum. Yani tabii iPhone hem kaliteli hem de satarken çoğunlukla baş ağrıtmayan ve fiyatı düşmeyen bir telefon. Tabii beğenmediysen ablana verip kendinde S24FE almak da iyi bir seçenek.

Şu anda aktif olarak S23 FE (Fan Edition) kullanan arkadaşım var ve şu kadar söyleyeyim, her ne kadar Android telefonları ve Samsung firmasını sevsem de FE cihazlar tamamen zaman kaybı. Hani şu iPhone'lardaki SE'ler gibi bile değil. Yeni çıkan amiral gemisinin görünüme sahip orta segment bir Xiaomi gibi hepsi. Sadece markayı taşıdığı için değeri var. Ancak günlük kullanımda çok arıza ve teknink problem oluşturabiliyor. S24 FE yerine S23, S23 Ultra ya da A55 5G modelini öneririm ancak ne yaparsanız yapın. FE modellerine (ikinci el ve yarı fiyatına değilse) bulaşmayın. Ayrıca şuan aktif kullanmakta olduğunuz iPhone 13 modeli FE'ye göre daha çok destek ve kullanım ömrü sunar size. Tahminimce cihaz için biriktirdiğiniz para da zor kazanılmıştır. Paranıza yazık olmaması için eğer alternatif bir model bulamıyorsanız 13'te kalmanızı öneririm. Alışması zor olabiliyor tamamen farklı iki cihaz sonuçta ancak alıştıktan sonra gerçekten keyif vermeye ve parasının değeri olmaya başlıyor. Düşüncelerim ve tavsiyem bu yönde hocam, günün sonunda seçim her halukarda sizindir. Paranızın yazık olmaması ve alacağınız modelin sizi uzun süreler götürmesini dilerim hocam. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Şu anda aktif olarak S23 FE (Fan Edition) kullanan arkadaşım var ve şu kadar söyleyeyim, her ne kadar Android telefonları ve Samsung firmasını sevsem de FE cihazlar tamamen zaman kaybı. Hani şu iPhone'lardaki SE'ler gibi bile değil. Yeni çıkan amiral gemisinin görünüme sahip orta segment bir Xiaomi gibi hepsi. Sadece markayı taşıdığı için değeri var. Ancak günlük kullanımda çok arıza ve teknink problem oluşturabiliyor. S24 FE yerine S23, S23 Ultra ya da A55 5G modelini öneririm ancak ne yaparsanız yapın. FE modellerine (ikinci el ve yarı fiyatına değilse) bulaşmayın. Ayrıca şuan aktif kullanmakta olduğunuz iPhone 13 modeli FE'ye göre daha çok destek ve kullanım ömrü sunar size. Tahminimce cihaz için biriktirdiğiniz para da zor kazanılmıştır. Paranıza yazık olmaması için eğer alternatif bir model bulamıyorsanız 13'te kalmanızı öneririm. Alışması zor olabiliyor tamamen farklı iki cihaz sonuçta ancak alıştıktan sonra gerçekten keyif vermeye ve parasının değeri olmaya başlıyor. Düşüncelerim ve tavsiyem bu yönde hocam, günün sonunda seçim her halukarda sizindir. Paranızın yazık olmaması ve alacağınız modelin sizi uzun süreler götürmesini dilerim hocam. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

S24FE ile S23FE arasinda ucuk fark var karsilastirmak dogru degil pek. S24FE suan kendi fiyat bandinin en iyisi.

Arkadaşlar 2 hafta önce iPhone 13 aldım. S24 FE ile iPhone 13 arasında kalmistim deneyimlemek icin aldim ve begenmedim. Android'e geri donmek istiyorum şu an satip S24 FE alabilirim. Sizce deger mi yoksa iPhone 13 daha iyi satma mı dersiniz?

Evet değer. Aralarında gerçekten fark edilir fark olacağını düşünüyorum. iPhone 13 şu anda alıncak cihaz bile değil benim gözümde.

S24FE ile S23FE arasinda ucuk fark var karsilastirmak dogru degil pek. S24FE şu an kendi fiyat bandinin en iyisi.

Emin değilim hocam, FE serisi cihazlarla ilgili yabancı Türkçe pek çok forumda gezinip birçoğunu okudum. Daha öncesinde iPhone kullanıp sonradan S24 ya da S23 FE'ye geçiş yapanlar durumdan şikayetçi olmuş. Gün içerisinde cihazını yoğun kullananlar (oyun, sosyal medya, internette gezinti, indirme işlemleri vs.) "bütçeniz yetiyorsa XXX IPhone'u ya da FE değil Ultra veya standart versiyonunu alın" gibisinden yorumlar yapmış. Anladığım kadarıyla FE versiyonları alanlar daha çok ikincil telefon ya da iş telefonu olarak almış. Tabii ki burada bir de gerçekten kullanıp karşılaştırmak var. Şahsen S24 FE kullanma şansım olmadı bütçemden dolayı. Ancak kullanma şansım olursa belki fikrim değişebilir. Sonuçta en yakın deneyimim dediğiniz gibi S23 FE üzerinden. Sonraki modelde ağır düzeyde iyileştirme yapılmış olabilir ancak şu an da internettten topladığım kullanıcı yorumları ve incelemeler, FE cihazların halen daha sadece markanın reklamı yapmak için çıkartılmış ortalama modeller olduğunu söylüyor.

Emin değilim hocam, FE serisi cihazlarla ilgili yabancı Türkçe pek çok forumda gezinip bir çoğunu okudum. Daha öncesinde iPhone kullanıp sonradan S24 ya da S23 FE'ye geçiş yapanlar durumdan şikayetçi olmuş. Gün içerisinde cihazını yoğun kullananlar (oyun, sosyal medya, internette gezinti, indirme işlemleri vs.) ''bütçeniz yetiyorsa xxx iPhone'u ya da FE değil Ultra veya standart versiyonunu alın'' gibisinden yorumlar yapmış. Amladığım kadarıyla FE versiyonları alanlar daha çok ikincil telefon ya da iş telefonu olarak almış. Tabii ki burda bir de gerçekten kullanıp karşılaştırmak var. Şahsen S24 FE kullanma şansım olmadı bütçemden dolayı. Ancak kullanma şansım olursa belki fikrim değişebilir. Sonuçta en yakın deneyimim dediğiniz gibi S23 FE üzerinden. Sonraki modelde ağır düzeyde iyileştirme yapılmış olabilir ancak şuan da internettten topladığım kullanıcı yorumları ve incelemeler, FE cihazların halen daha sadece markanın reklamı yapmak için çıkartılmış ortalama modeller olduğunu söylüyor.

S24FE'de hem termal hem verimlilik olarak cok iyilestirme var. Kamera olaramta daha iyi S23FE den. Exynos 2200 kaynakli sorun cekiyor S23FE oldukca verimlilik ve termal olarak. Bu durum S24FE de yok. Exynos 2400e cidden fazlasiyla basarili. Kendim kullaniyorum suan S22 Plus'tan gectim daha memnun birakti. 25000 bandinda Honor 200 Pro ile en alinabilir cihaz suan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı