iPhone 13 vs S24

Hermanoo

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba dostlar, elimde 2 haftalık iPhone 13 128 GB mevcut paraya sıkıştıgım için 16 Pro Max satıp geçmiştim. Arkadaşımda 5-6 aylık S24 mor cihaz var. Ne kadar herkese önerdiğim gibi S24'ün daha iyi bir cihaz olduğunu bilsem de sizce takasa girmek mantıklı mı? Yoksa S25 serisi çıkınca güzel bir takas desteğiyle S25 serisine mi geçmeliyim?

Merhaba dostlar, elimde 2 haftalık iPhone 13 128 GB mevcut paraya sıkıştıgım için 16 Pro Max satıp geçmiştim. Arkadaşımda 5-6 aylık S24 mor cihaz var. Ne kadar herkese önerdiğim gibi S24'ün daha iyi bir cihaz olduğunu bilsem de sizce takasa girmek mantıklı mı? Yoksa S25 serisi çıkınca güzel bir takas desteğiyle S25 serisine mi geçmeliyim?
neler var ekosisteminde

S25 Serisi Exynox ile gelmezse geçilebilir dimentsy 9300+ olabilirmiş.

S24 her anlamda 13'ten daha iyi.

16 pro max kullanıyorsanız 16 pro max'te kalın.
16PMyi maddiyattan dolayı sattım maalesef uygun fiyata kapalı kutu iPhone 13 geçmiştim arkadaşımdaki cihaz ise 5-6 aylık S24

S25 Serisi Exynox ile gelmezse geçilebilir dimentsy 9300+ olabilirmiş.
Yani özellikle takas desteğinde ek ücret veriyolardı geçtiğiniz dönemlerde yine olursa geçilebilir

neler var ekosisteminde
Airpods Pro, Apple Watch, Macbook Pro

S24, bana göre segmentindeki en iyi telefonlardan bir tanesi.
Evet S24 cidden güzel cihaz ancak sormak istediğim sıfır iphone 13 ten 6 aylık s24e geçilirmi yoksa samsung geçtiğimiz dönemlerde güzel takas destekleri yapmıştı nerdeyse sıfırdan yüksek fiyata apple ürünleri alıp sıfır samsung cihaz satmıştı öyle bir şey yapar umuduyla s25 serisinimi beklemek daha mantıklı

Evet S24 cidden güzel cihaz ancak sormak istediğim sıfır iPhone 13 ten 6 aylık S24e geçilir mi yoksa Samsung geçtiğimiz dönemlerde güzel takas destekleri yapmıştı neredeyse sıfırdan yüksek fiyata Apple ürünleri alıp sıfır Samsung cihaz satmıştı öyle bir şey yapar umuduyla S25 serisinimi beklemek daha mantıklı.

Sıfır iPhone 13'ten 6 aylık S24'e bence geçilmez. 6 ay az bir süre değil; arkadaşının telefonu nasıl kullandığını bilmiyorsun. Senin yerinde olsam, iPhone 13'le devam eder ve ileride maddi olarak zorlanmazsam S25'e geçerdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı