S24 vs iPhone 13

Peki iPhone 13 kullananlar nasıl gidiyor herhangi bir kasma donma oluyor mu?

4 5 ay önceye kadar piyasadaki işlem gücü grafik gücü gerektiren oyunları oynuyordum ve herhangi bir sorun yok kamerası da bence iyi denebilecek seviyede şarj konusunda klasik Apple ama 1.5 sene oldu hala şarj aletine bağımlı hala gelmedim.

4 5 ay önceye kadar piyasadaki işlem gücü grafik gücü gerektiren oyunları oynuyordum ve herhangi bir sorun yok kamerası da bence iyi denebilecek seviyede şarj konusunda klasik Apple ama 1.5 sene oldu hala şarj aletine bağımlı hala gelmedim.
13'le şarj meselesini çözdüler. Fakat hala da ağır diyebileceğimiz oyunları rahatça oynayacağınızı düşünüyorum.

Ağır oyun oynamıyorum. Genellikle GeForce Now üzerinden oynuyorum. Özet geçmek gerekirse istediğini al diyorsunuz iki telefon da güncel telefon ve performansın için yeterli diyorsunuz.

13'le şarj meselesini çözdüler. Fakat hala da ağır diyebileceğimiz oyunları rahatça oynayacağınızı düşünüyorum.

Evet hocam PUBG Mobile Legend Wild Rift gibi oyunları rahatça açıyor Genshin Impact yüklemiştim ayarları en üst seviyeye getirdiğimde kasma oluyordu fakat yine de iyi bir performansı olduğunu söyleyebilirim.

Ağır oyun oynamıyorum. Genellikle GeForce NOW üzerinden oynuyorum. Özet geçmek gerekirse istediğini al diyorsunuz iki telefon da güncel telefon ve performansın için yeterli diyorsunuz.

Aynen öyle.

İçimde kalmasın ve iPhone'u da kullanmak istemem sadece. Sürekli Samsung kullanmak gerekmiyor bunu anladım. Windows üzerinden de Macos'a geçtim. Bazen değişikliklerimiz güzel ve hoş gider.

Trip niye atsınlar hocam alacak olan da sizsiniz. Kullanacak olan da. Hayırlı olsun.
Haklısınız 😇

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı