iPhone 13 vs S24FE

eaykan

Centipat
Daha fazla  
30k civarı bütçem var ve beni 4 sene götürebilecek bir telefon istiyorum. Kamerada sosyal medyada olsun premium hissettirmesi olsun IP13 vardı kafamda fakat 4 yıllık cihaz olması ve gelecek güncellemeler bataryayı nasıl etkiler bilmiyorum. Çok fazla oyun oynamıyorum, ayda bir belki. Sizce hangisini alsam daha iyi? Aradaki 9K farka değer mi ve batarya mevzusu çok üzer mi IP13'te?

Hocam iki cihaz arasında 4 yıl fark var biri 2021 biri 2024 cihazı. S24 FE her konuda daha iyi iPhone 13'ten.

30k civarı bütçem var ve beni 4 sene götürebilecek bir telefon istiyorum. Kamerada sosyal medyada olsun premium hissettirmesi olsun IP13 vardı kafamda fakat 4 yıllık cihaz olması ve gelecek güncellemeler bataryayı nasıl etkiler bilmiyorum. Çok fazla oyun oynamıyorum, ayda bir belki. Sizce hangisini alsam daha iyi? Aradaki 9K farka değer mi ve batarya mevzusu çok üzer mi IP13'te?

Evet iPhone 13 kesinlikle daha premium hissettirir ama telefona çok bakan biriyseniz batarya konusunda üzer.

S24FE bende geçen aynı ikilemde kaldım ve S24FE tercih ettim
Bunca yıldır Samsung kullanmamış olmama üzülüyorum o kadar premium şık ve güzel hissetiriyor ki telefon yağ gibi akıyor
Birdaha iphonenun yüzüne bakmam

S24FE bende geçen aynı ikilemde kaldım ve S24FE tercih ettim.
Bunca yıldır Samsung kullanmamış olmama üzülüyorum o kadar premium şık ve güzel hissetiriyor ki telefon yağ gibi akıyor.
Birdaha IPhone'nun yüzüne bakmam.

IPhone'dan geçip nasıl daha premium hissettiriyor amiral gemisi bile değilki.

Hocam iki cihaz arasında 4 yıl fark var biri 2021 biri 2024 cihazı. S24 FE her konuda daha iyi iPhone 13'ten.

Evet iPhone 13 kesinlikle daha premium hissettirir ama telefona çok bakan biriyseniz batarya konusunda üz.

14 ile pek bir farkı yok gibi 13'ün bir de IPhone'nun stabilite çalışması uzun süreler pek sıkıntı çıkarmaz gibi.

Şu an aynı iki ürün arasında kaldım. Hala karar veremedim. Yıllardır Samsung kullanıyorum o yüzden bir yandan Apple deneyesim var. Fakat 13 S24FE'ye göre düşük bir cihaz diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı