Sanırım karar verdim S24FE alacağım. Bir sorum daha var, S24FE'nin şarjı ne kadar gidiyor?
Herkes S24FE öneriyor da gidip cihazı hiç gerçekte görmedim fakat kağıt üstünde bu cihaz aşırı büyük ve ağır 213 gram günlük kullanım için sorun yaratmıyor mu? Özellikle iPhone 13 S24 vs gibi hafif cihazlara oranla.
En olumsuz tarafı da ağırlığı zaten, 6.2" olsa bence yok satardı ama bu sefer de S24 veya S25 satışı düşerdi.
Benim eller büyük olmasına rağmen ben 6.8" gibi cihazları hiç çekemiyorum. Takoz gibi.Arkadaşta S23FE vardı elime alınca ağırlığını belli ediyordu ama yine de S24FE ye oranla bir nebze kısaydı o yüzden bununla yaşarım diyordum ama S24FE kompaktlıktan çok uzak bir cihaz. Almayı düşünüyordum ama bu sebeple uzaklaştım gibi
Arkadaşta S23FE vardı elime alınca ağırlığını belli ediyordu ama yine de S24FE ye oranla bir nebze kısaydı o yüzden bununla yaşarım diyordum ama S24FE kompaktlıktan çok uzak bir cihaz. Almayı düşünüyordum ama bu sebeple uzaklaştım gibi.
Ne aldın usta.
Hayırlı olsun diyelim o zaman.Vallahi gittim baktım S24FE falan harbiden büyük telefonlar çentikler falan kalın. iPhone 13'ün de ömrü yavaş yavaş bitiyor diye iPhone 16e aldım. Ben memnunum artısı eksisini anlayıp aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.