iPhone 13 vs S24FE

Sırfbu konuda yorum yapmak için üye oldum .Ben ileri taşıyarak söyle birsen söyleyim s24fe yi bırak s24 ile ip13 arasında kaldım ve s24 aldım.(Geçiş yaptığım cihaz iphone11).Şunu söyleyim ekran vs hız ekran hz süper telefonun.Ama şöyle bir sıkıntı vardi bence çok büyük bir sıkıntı bu telefonun kamerası çok kötü s24ü 5.5 senelik iphone 11 ile kıyasladığımda dahi bozuk fotoğraflar fırçalama yapması netliğin gitmesi detaylar bozulması şok oldum.Nasıl düzeltilir diye baya araştırdım ama malesef asistant vb uygulamalar kamera falan çare yok malesef...

Sırfbu konuda yorum yapmak için üye oldum. Ben ileri taşıyarak söyle birsen söyleyim S24FE yi bırak S24 ile IP13 arasında kaldım. Ve S24 aldım.(geçiş yaptığım cihaz iPhone11).şunu söyleyim ekran vs hız ekran Hz süper telefonun. Ama şöyle bir sıkıntı vardi bence çok büyük bir sıkıntı bu telefonun kamerası çok kötü S24ü 5.5 senelik iPhone 11 ile kıyasladığımda dahi bozuk fotoğraflar fırçalama yapması netliğin gitmesi detaylar bozulması şok oldum. Nasıl düzeltilir diye bayağı araştırdım ama maalesef asistant vb uygulamalar kamera falan çare yok maalesef...

Ben mediamarkta bakmıştım o kadar kötü gelmemişti kamerası. İP13'ün 5X olması çok büyük eksi bence.

Ben mediamarkta bakmıştım o kadar kötü gelmemişti kamerası. İP13'ün 5X olması çok büyük eksi bence.
Ön kamera dostum arkası hadi eh desek de ön kamera yüzü rütuşluyor parlatıyor renk dengesi çok beğenmedim iade de edemiyorum baktığında teli artık öyle bakalım.

S24 FE öneririm.

IPhone'dan geçip nasıl daha premium hissettiriyor amiral gemisi bile değilki.

14 ile pek bir farkı yok gibi 13'ün bir de IPhone'nun stabilite çalışması uzun süreler pek sıkıntı çıkarmaz gibi.

Hocam stabillik olarak IP13'ün bir üstünlüğü yok. Premium olarak da gerek kullanımda gerek akıcılıkta vesaire S24 FE'de bazı yerlerde önde. iPhone 13 öyle aman aman üstün değil, sadece belki elinize aldığınızds kompakt olması falan daha iyi hisettirir. Sonuçta hem eski hem de çıktığı serinin dip modeli olarak çıkmış bir model.

S24FE de karar kıldım.
Hayırlı olsun şimdiden.

Hocam bende S24 ile Iphone 13 arasındayım sence ne almalıyım?

Sırfbu konuda yorum yapmak için üye oldum .Ben ileri taşıyarak söyle birsen söyleyim s24fe yi bırak s24 ile ip13 arasında kaldım ve s24 aldım.(Geçiş yaptığım cihaz iphone11).Şunu söyleyim ekran vs hız ekran hz süper telefonun.Ama şöyle bir sıkıntı vardi bence çok büyük bir sıkıntı bu telefonun kamerası çok kötü s24ü 5.5 senelik iphone 11 ile kıyasladığımda dahi bozuk fotoğraflar fırçalama yapması netliğin gitmesi detaylar bozulması şok oldum.Nasıl düzeltilir diye baya araştırdım ama malesef asistant vb uygulamalar kamera falan çare yok malesef...
Hocam bende S24 ile Iphone 13 arasındayım sence ne almalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı