iPhone 13 vs Samsung A36

Bütçe
Belirsiz

solomonst

Centipat
Daha fazla  
Çok saçma bir karşılaştırma olduğunun farkındayım ancak iPhone 13 alırsam taksitli bir şekilde almam gerekecek, Samsung A36 taksitsiz alabilirim. Telefon kullanımım film falan izlerim, oyun oynamıyorum ve kamera önemli benim için biraz hayati değil tabii ama Instagram'a video atacağım zaman çamur gibi olsun da istemiyorum. Son olarak uzun bir ömür benim için kesinlikle önemli, bu yüzden Apple tarafı daha mantıklı geliyor gibi duruyor bir yandan.

Hocam 2 katı bir fiyat farkı var, nasıl karşılaştıracağımızı anlamadım.

Ya normalde Samsung A36 vardı aklımda ama arkadaş iPhone 13 al dedi de aklım karıştı benim de.

Taksitli diyorsan yuksek ihtimalle yenilenmis almayi dusunuyorsun. Yenilenmis telefon alinmaz onu en bastan soyleyelim.

Hayır, sıfır düşünüyorum.

Ya normalde Samsung A36 vardı aklımda ama arkadaş iPhone 13 al dedi de aklım karıştı benim de.

Hayır, sıfır düşünüyorum.

Hocam iPhone 13 fiyatını asla hak etmiyor. A36 fiyatına göre gayet iyi. Aslında burada en doğrusu iPhone 13 fiyatına bir Samsung almak.

Hocam iPhone 13 fiyatını asla hak etmiyor. A36 fiyatına göre gayet iyi. Aslında burada en doğrusu iPhone 13 fiyatına bir Samsung almak.

Ekran olarak film izlerken güzel olur mu peki? Bir de AMOLED yanığı gibi bir problemi yoktur umarım, şu anki Redmi not 11 Pro telefonunda AMOLED yanığı var maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı