iPhone 13 vs Samsung

Hocam 30 40k arası bütçem var yurt dışı yapabilirim ama mantıksız geliyor yurt dışından telefon getirmek ondan buradan alacağım.

Yurt dışından telefon getirmek şöyle mantıklı olur her yıl 8 ay bedava geri kalan 4 ayda SIM kartı eski telefona tak bitti şu an alırsan telefonu 2026 Ağustosa kadar normal kullanırsın sonra eski telefona SIM takıp yılbaşını beklersin.

Hocam 30 40k arası bütçem var yurt dışı yapabilirim ama mantıksız geliyor yurt dışından telefon getirmek ondan buradan alacağım.

iPhone 14 Pro Almanya indirimsiz 1000 euro indirimli(şu an) 900 euro.

Alacağın modele göre değişir Samsung'un m serisi cok iyi bir seri değil One UI kullanmaya alıştıysan Samsung s serisinden devam edebilirsin s serisi cok başka bir seri.

Hocam F/P ürünü diyenler var iPhone 13 için ama gerçekten beni 3-4 yıl rahat götürebilecek bir telefon arıyorum.
Dediğim gibi; düşünmenize bile gerek yok, S24+ alıp geçin. 13'ün 60 Hz olması bile yeterli bir sebep.

Son düzenleme:
Merhaba, benim şu anda elimde Samsung M12 modeli var. Yaklaşık 3 4 yıldır kullanıyorum ve artık sorun çıkarmaya başladı. Telefonumu değiştirmek istiyorum. Sizce iPhone 13'e geçmeli miyim yoksa Samsung'dan devam mı etmeli?

Orta segmentten üst segmente geçmek tabii ki farkı hisettirir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı