iPhone 13 vs Samsung S23+

Shadewrox

Kilopat
1 yıldır iPhone 13 256 GB kullanıyorum. Yıllardır iOS kullanıyorum ancak artık bu şarj problemi bana iyice sıkıntı çıkartmaya başladı. Gün içinde şarjı çok hızlı düşüyor telefonun yanında bir de şarj aleti taşıyorum. İşim gereği mesaim gecelere kadar sürdüğü için çok sıkıntı yaşıyorum.
Bir de bazen WhatsApp gruplarında video resim gelince telefonun onu açması 3 4 saniyeyi buluyor. Gruplarda çok mesaj video var ama hafıza yüzde 30 boş yine de donma yaşıyorum bazen bu da bana sıkıntı oluyor mesajlar önemli olduğu için sıfırlama deneyemedim.

Şimdi Samsung S23+ dikkatimi çekti Android ekosisteminde arayüzü sebebiyle en çok yakın gelen telefon bana değişim kampanyasında iPhone 13'ü 25-bin sayıyorlar üzerine ek takas +4 bin desteği veriyorlar. Huawei almayı da düşündüm P50 Pro mesela ama Google muhabbeti yüzünden vazgeçtim.

Sizce geçiş yapmak mantıklı mı?

1 yıldır iPhone 13 256 GB kullanıyorum. Yıllardır iOS kullanıyorum ancak artık bu şarj problemi bana iyice sıkıntı çıkartmaya başladı. Gün içinde şarjı çok hızlı düşüyor telefonun yanında bir de şarj aleti taşıyorum. İşim gereği mesaim gecelere kadar sürdüğü için çok sıkıntı yaşıyorum.
Bir de bazen WhatsApp gruplarında video resim gelince telefonun onu açması 3 4 saniyeyi buluyor. Gruplarda çok mesaj video var ama hafıza yüzde 30 boş yine de donma yaşıyorum bazen bu da bana sıkıntı oluyor mesajlar önemli olduğu için sıfırlama deneyemedim.

Şimdi Samsung S23+ dikkatimi çekti Android ekosisteminde arayüzü sebebiyle en çok yakın gelen telefon bana değişim kampanyasında iPhone 13'ü 25-bin sayıyorlar üzerine ek takas +4 bin desteği veriyorlar. Huawei almayı da düşündüm P50 Pro mesela ama Google muhabbeti yüzünden vazgeçtim.

Hocam eğer iş için cihaz kullanıyorsanız Pro modellere bakmanız gerek ayrıyeten Samsung'u önermem eğer bütçe varsa 14 Pro öneririm.

Hocam eğer iş için cihaz kullanıyorsanız Pro modellere bakmanız gerek ayrıyeten Samsung'u önermem eğer bütçe varsa 14 Pro öneririm.

Bu arada kendim de Samsung kullanıyorum ama fotoğraf ve videolar işin içine girdiği için güvenlik çok çok önemli bu yüzden Samsung önermiyorum.

Şarj problemi hariç yaşadıklarınız bence size bağlı sorunlar, tabii geçmek istiyorsanız geçebilirsiniz sonuçta S23+ da üst sınıf bir ürün.

Bu arada kendim de Samsung kullanıyorum ama fotoğraf ve videolar işin içine girdiği için güvenlik çok çok önemli bu yüzden Samsung önermiyorum.

Hocam bütçe fazla yok sahibinden de satmam lazım 25 civarı piyasası Pro'ya geçeyim desem çok para vermem gerekecek üzerine S23 direkt alabiliyorum S23+ içinse çok az koymam gerekecek.
Bir de Samsung telefonu değişim kampanyasında güzei fiyata sayıyor satmaya uğraşmayacağım.

Şarj sorunu çoktan çözüldü iPhone'larda. iPhone her zaman, ne alırken ne kullanırken ne de satarken üzmez. Cihazınızda bir sorun varsa bozuk demektir, servise götürün ve tüketici haklarınızdan yararlanın.

Son düzenleme:
Aldıktan sonra iade etmezsen haber ver ben alırım çünkü satacaksın.
Ayrıca sen ios alışmıssın gecersen anlayacaksın o akıcılığın olmadığını.
Fan boy değilim 12 kullandım s7 kullandım s10 kullanıyorum.

Seni sadece ekran konusunda tatmin edebilir. Ama apple zaten bu akıcılığı yazılımla sağlıyor.

Not hayatında sadece android deneyimi olup apple laf edenleri dinleme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı