iPhone 13 vs Samsung S23+

Konuyu okuduğunuza emin misiniz? Ks zaten iPhone 13 kullanıyor, şarjın yetmediğini söylüyor siz böyle bir sorun yok diyorsunuz.

Konu şarj ise S23+ çok çok daha iyi arada 1500 mAh fark var o yüzden eğer ks S23+ ı beğenmezse geri IPhone'a dönmek için çok daha fazla para harcayacak benim tek korkum o.

İşin en çok koyan tarafı arkadaş Mate20 Pro kullanıyor 5 yıllık telefon şarjı benden daha iyi gidiyor.
Birde Ekran yenileme hızı S23 te az deneyimledim 120Hz gerçekten fark ettiriyor sanırım

Aldıktan sonra iade etmezsen haber ver ben alırım çünkü satacaksın.
Ayrıca sen ios alışmıssın gecersen anlayacaksın o akıcılığın olmadığını.
Fan boy değilim 12 kullandım s7 kullandım s10 kullanıyorum.

Seni sadece ekran konusunda tatmin edebilir. Ama apple zaten bu akıcılığı yazılımla sağlıyor.

Not hayatında sadece android deneyimi olup apple laf edenleri dinleme.
Doğrudur Hocam alıştım zaten Xiaomi Oppo gibi cihazlara geçmeyi düşünmüyorum Sırf arayüzü daha kullanışlı geldiği için Samsung olarak düşündüm.
Ama akıcılık konusunda katılmıyorum. 120 Hz ekran yenileme olan bir telefon ile kendi 13 cihazımı test ettim bariz fark var.
İphone zaten Pro modellerine koymuş 120Hz yi ona geçmek için bi 13 parası daha koymak lazım değer mi işte ?

İşin en çok koyan tarafı arkadaş Mate20 Pro kullanıyor 5 yıllık telefon şarjı benden daha iyi gidiyor.
Birde Ekran yenileme hızı S23 te az deneyimledim 120Hz gerçekten fark ettiriyor sanırım

Doğrudur Hocam alıştım zaten Xiaomi Oppo gibi cihazlara geçmeyi düşünmüyorum Sırf arayüzü daha kullanışlı geldiği için Samsung olarak düşündüm.
Ama akıcılık konusunda katılmıyorum. 120 Hz ekran yenileme olan bir telefon ile kendi 13 cihazımı test ettim bariz fark var.
İphone zaten Pro modellerine koymuş 120Hz yi ona geçmek için bi 13 parası daha koymak lazım değer mi işte ?
Biliyorum samsung ekranda su gibi geliyor parmağının aşağı kaydirdinca gecikmesiz parmağınla birlikte menüler hareket ediyor. Fakat hiç bulaşma iphone 8 den geçeceksen tam geç ona bile karşı çıkanlar olabilir fakat senin cihazın 13. Geçtiktan 1 hafta sonra şunu diyebilirsin of be harbi akıyor. Fakat 1 ay sonra canını sıkacak. Apple uygulamalarda kamera optimizasyonunda daha başarılı.

Fan boy değilim gerçeklerle yazıyorum.

Hayatinda hic ios kullanmayıp sadece android kullannaların yorum yazmasını dogru bulmuyorum.

Ayrıca kendisi daha önce s3 mini kullanip
23 ü de s3 mini gibi sanan ioscularda yazmasın.

Biliyorum Samsung ekranda su gibi geliyor parmağının aşağı kaydirdinca gecikmesiz parmağınla birlikte menüler hareket ediyor. Fakat hiç bulaşma iPhone 8'den geçeceksen tam geç ona bile karşı çıkanlar olabilir fakat senin cihazın 13. geçtiktan 1 hafta sonra şunu diyebilirsin of be harbi akıyor. Fakat 1 ay sonra canını sıkacak. Apple uygulamalarda kamera optimizasyonunda daha başarılı.

Fan boy değilim gerçeklerle yazıyorum.

Hayatinda hiç iOS kullanmayıp sadece Android kullannaların yorum yazmasını dogru bulmuyorum.

Ayrıca kendisi daha önce S3 mini kullanip.
23'ü de S3 mini gibi sanan iOScularda yazmasın.

Vallahi bilmiyorum hocam normalde Android kullanan birisi değilim ama bu batarya problemi de gerçekten yordu beni hem 30 binlik telefon kullan hem şarj aleti ile gez.

Planın şuy sa 13 iyi para eder elden cikarip akıcı ekranlı s23 plusa geçmekse yapma. Cihazı garantiye gönder biraz dandik bir telefonla idare et. Muhtemel çözecekler.

Planın şuy sa 13 iyi para eder elden cikarip akıcı ekranlı s23 plusa geçmekse yapma. Cihazı garantiye gönder biraz dandik bir telefonla idare et. Muhtemel çözecekler.
Amacım para eder muhabbeti değil 1 yıllık iphone telefonum ile samsung son modeli alabiliyorum.bu zaten değer kaybı açısından bile büyük avantaj pil yüzde 89 garantiye göndersem ne olur bilemedim. Tek derdim verilen paraya düzgün hizmet almak yanımda şarj aleti gezdirmemek

Amacım para eder muhabbeti değil 1 yıllık iphone telefonum ile samsung son modeli alabiliyorum.bu zaten değer kaybı açısından bile büyük avantaj pil yüzde 89 garantiye göndersem ne olur bilemedim. Tek derdim verilen paraya düzgün hizmet almak yanımda şarj aleti gezdirmemek
Hocam son durum nedir? S23+ geçtiniz mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı