iPhone 13 vs Samsung S23

Bütçe
30.000-40.000
İşlemcisi daha mı iyi :D
Daha değerli olması hiçbir şey ifade etmiyor. Sizin gibi Apple fanboyları yüzünden şişirilmiş fiyata sahip Apple ürünler.
Daha uzun ömürlü diye de bir şey yok, iki cihaz da amiral gemileri. Uzun seneler boyunca rahatlıkla götürebilecek potansiyeldeler.
Kamerası falan da daha iyi değil.
Size bu konuda daha da hiçbir nesnel kanıt atmakla uğraşacak vaktim yok, o kadar link attım. Aç oku bi'zahmet abi. Bilgi edinmek kötü bir şey değil.
Hocam şu çocuğa laf anlatmaktan bence hepimiz vazgeçmeliyiz. Dış dünyada alamadığı ilgiyi burda abuk subuk konuşarak bizden almaya çalışıyor. Haftalardır çocuk aynı konuda iPhone 13 övüyor bıkmadı gitti.

Bence kendinizi kandırmayı bırakın

1.5 yıl önce çıkmış iphone 13
daha iyi foto çekiyor
Daha stabil
Daha değerli
Dahada uzun ömürlü,3 yıl sonra şu an olduğundanda s23 e göre daha stabil olucak.

Bununda tartışılacak bir yanı yok,siz oyun oynuyorsunuzdur 120hz ekran istersiniz ya da daha ucuzdur 256gb s23 alırsınız herkes istediğini yapmakta özgür,yukarıda yazdıklarımın hepsinde s23 geride nokta.
Daha stabil olmadığını söylemedim, iOS her zaman daha stabil olur, fakat 8 gen 2'de arayüz konusunda gayet stabil sonuçlar verecektir.
Daha iyi fotoğraf falan çekmiyor, kendinizi kandırmayın.
Ben sizin iPhone 11'in, S23'ten daha iyi fotoğraf çektiğini savunduğunuzu gördüm. D
Daha değerli olması, dezavantajına. Çünkü alırken daha fazla para vermesi lazım. Mantık kurabiliyorsunuzdur umarım, bir ürün ucuzsa, değersizse bu avantajdır; söylediğinizin aksine.
Daha uzun ömürlü falan değil, S23 daha yeni bir cihaz. Bomboş dayanaksız argümanlar. Umarım bir firmayı babanızın oğlu gibi savunmayı bırakırsınız bir gün.

Hocam şu çocuğa laf anlatmaktan bence hepimiz vazgeçmeliyiz. Dış dünyada alamadığı ilgiyi burda abuk subuk konuşarak bizden almaya çalışıyor. Haftalardır çocuk aynı konuda iPhone 13 övüyor bıkmadı gitti.
Ben de şaşırıyorum, sadece bu konuda değil; başka konularda da komedi tufanlığı yaptı.

Daha stabil olmadığını söylemedim, iOS her zaman daha stabil olur, fakat 8 gen 2'de arayüz konusunda gayet stabil sonuçlar verecektir.
Daha iyi fotoğraf falan çekmiyor, kendinizi kandırmayın.
Ben sizin iPhone 11'in, S23'ten daha iyi fotoğraf çektiğini savunduğunuzu gördüm. D
Daha değerli olması, dezavantajına. Çünkü alırken daha fazla para vermesi lazım. Mantık kurabiliyorsunuzdur umarım, bir ürün ucuzsa, değersizse bu avantajdır; söylediğinizin aksine.
Daha uzun ömürlü falan değil, S23 daha yeni bir cihaz. Bomboş dayanaksız argümanlar. Umarım bir firmayı babanızın oğlu gibi savunmayı bırakırsınız bir gün.

Ben de şaşırıyorum, sadece bu konuda değil; başka konularda da komedi tufanlığı yaptı.

Bence sen git dışarı çık hava güzel bak S23 ve iPhone 13 le fotoğraf çek bak bakalım hangisi daha iyi çekiyor, yani fark var bariz bir fark ısrarla S23'ün kamerasının daha iyi olduğunu söylemek çok saçma.

Evet savundum, çünkü gün ışığında zaten iPhone 13 ile 11'in kamera performansı arasında devasa fark yok ve benzer fotoğraf çekiyorlar, iPhone 11 bile gün ışığında çektiğin fotoya 5X Zoom yapıp incelemeyeceksen daha iyi fotoğraf çekiyor, karanlık alanlarda daha fazla detay veriyor, daha doğru renk veriyor ve texture detayı daha yüksek, samsungsa görüntü rengini değiştirip keskinleştiriyor ve özellikle gün ışığında verdiği performans IPhone'un çok gerisinde.

Bence sen git dışarı çık hava güzel bak S23 ve iPhone 13 le fotoğraf çek bak bakalım hangisi daha iyi çekiyor, yani fark var bariz bir fark ısrarla S23'ün kamerasının daha iyi olduğunu söylemek çok saçma.

Evet savundum, çünkü gün ışığında zaten iPhone 13 ile 11'in kamera performansı arasında devasa fark yok ve benzer fotoğraf çekiyorlar, iPhone 11 bile gün ışığında çektiğin fotoya 5X Zoom yapıp incelemeyeceksen daha iyi fotoğraf çekiyor, karanlık alanlarda daha fazla detay veriyre, daha doğru renk veriyor ve texture detayı daha yüksek, samsungsa görüntü rengini değiştirip keskinleştiriyor ve özellikle gün ışığında verdiği performans IPhone'un çok gerisinde.
Tartışmanın pek bir anlamı yok, konu sahibinin mesajını okursanız anlarsınız önemli olanın performans olduğunu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şahsi fikrim S23'ün renk doygunluğu konusunda çok daha önde olduğu. İki cihazında kamera konusunda kendilerine göre artısı eksisi vardır, fakat genel olarak S23 daha iyi.

Sosyal medya olunca ne oluyor?

Kendim de kullanıyorum S23. Sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Hikaye atarken görüntü bozuluyor mu? En çok merak ettiğim bu. Optimizasyon geldi diyorlardı.

iPhone 13 daha iyi bir telefon.

S23 tercih etmeniz için, 128 GB hafızanın yetmemesi gerekiyor(256 GB IP 13 fiyatı saçma).

iPhone 13 daha eski olmasına rağmen;
1-daha uzun süre güncelliğini koruyacak.
2-daha uzun süre stabil çalışacak, yani daha uzun ömürlü.
3-daha iyi fotoğraf ve video çeken bir telefon, kamerası daha iyi burada gece fotosu atıp Ultra geniş açıda zart zurt fotosu atanlara bakmayın-sosyal medya entegrasyonu hariçken bile daha iyi bir de sosyal medyada paylaşım yapıyorsanız aradaki fark iyice açılıyor.
4-ekran süresi daha fazla(batarya)
5-daha güvenli, saçma sapan virüs gibi mesajlar gelmiyor.
5-ikinci el değeri.

S23 tercih etmek için 2 tane neden olabilir,
1-120Hz ekran.
2-256 GB hafıza.

Eğer 128 yeterliyse bence S23 almak veya almayı düşünmek saçma, bir S23 sahibi olarak yazıyorum.

İşin en saçma tarafıysa,şu telefon iphone 14 e rakip olarak çıkıyor,aldığı geekbench skoru bırak iphone 13ü iphone 12den bile geride

Kendisinden 2.5 yıl önce çıkmış iphone12 nin içerisindeki a14 bionic tekli çekirdekte s23ten yani 8 gen 2 nin OC olmuş halinden daha yüksek puana sahip,zaten ip13 hem tekli hem çoklu vs hepsinde fark atmış s23 e içinden geçmiş.

Yani ip14 e denk diye tanıtılan cihazın cpu performansı iphone 12 ye denk.elma ile armut kıyaslanmaz.
S23 instagram entegrasyonu var demişlerdi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı