iPhone 13 vs Samsung S23

gamer7777

Picopat
Daha fazla  
Merhaba iPhone 13 ve Samsung S23 arasında kaldım. Oyun oynamak icin istemiyorum sadece sosyal medya ve fotoğraflar icin 3-4 sene kasma donmasiz olsun bana yeter hangisini aliyim? Ve en onemli etiyim şey de Android'de oldugu gibi orada da App Store'de vanced gibi bir uygulama var mı acaba?

Merhaba iPhone 13 ve Samsung S23 arasında kaldım. Oyun oynamak icin istemiyorum sadece sosyal medya ve fotoğraflar icin 3-4 sene kasma donmasiz olsun bana yeter hangisini aliyim?

1 senedir S22 kullanıyorum inanılmaz bir ısınma ve batarya sorunu var belki S23 serisinde düzelmiştir ama çok da değişmemiştir bence iPhone 13 daha mantıklı bir tercih.

Merhaba iPhone 13 ve Samsung S23 arasında kaldım. Oyun oynamak icin istemiyorum sadece sosyal medya ve fotoğraflar icin 3-4 sene kasma donmasiz olsun bana yeter hangisini aliyim? Ve en onemli etiyim şey de Android'de oldugu gibi orada da App Store'de vanced gibi bir uygulama var mı acaba?
İphoneda özelleştirmeyi unutun. Youtube premium kullanıyordum Kalite her videoda 720p oluyor elle değiştirmen gerek, her videoda hızı ayarla vb kanser oldum. Revancedi indirdim kafam rahatladı. Bu bile iphone almamaya neden.

S23 varken 13 yanından geçemez onun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı