iPhone 13 vs yurt dışı 16 vs yurt dışı ikinci el 15 Pro Max

Hocam 45 bin TL'ye TR 2.el 13 Pro Max nasıl olur?

Güzel olur ama yurt dışı 16 Pro'ya da 16 Pro Max daha mantıklı bence. 13 Pro Max de gayet güzel cihazdır ve alınır bu devirde. TR cihazı düşünüyorsan 50k bandına 2. el 14 Pro baksan daha iyi olur. 13Pro Max'e göre ekranda ve kamerada ciddi artıları var.

Güzel olur ama yurt dışı 16 Pro'ya da 16 Pro Max daha mantıklı bence. 13 Pro Max de gayet güzel cihazdır ve alınır bu devirde. TR cihazı düşünüyorsan 50k bandına 2. el 14 Pro baksan daha iyi olur. 13Pro Max'e göre ekranda ve kamerada ciddi artıları var.

Hocam 46 bin TL kart limiti var 14 Pro'ya karar verdim bende şimdi tek dezavantajı 13 Pro Max daha uzun ekran süresi verir ama zaten bana yetmiyceğini düşünüyorum 9 10 saat ekran sürem var illaki bir Power bank alcam 20 80 arası kullanırım
Şimdi bir sorum daha var 46 bin TL'ye kasası temiz 14 Pro'lar var ama pilleri 88 filan bunlar alınır mı? İdare edermj çünkü saterkende pil değişti dersem fiyat kırarlar.

Ve de yurt dışı ürünlerinden vazgeçtim hocam ya şimdi devletin sağı solu hiç belli olmuyor bir yasa çıkartırlar cihaz elimde kalır.

Şimdi bir sorum daha var 46 bin TL'ye kasası temiz 14 Pro'lar var ama pilleri 88 filan bunlar alınır mı? İdare edermj çünkü saterkende pil değişti dersem fiyat kırarlar

Hocam 88 pil sağlığı normal kullanımla yani sosyal medya+ telefon görüşmesi biraz indie oyunlarla idare edebilir. Zaten powerbank alacakmışsınız haliyle yeter. Pili 5-6 ay sonra orijinali ile değiştirmenizi öneririm. Siz bu telefonu en az 2 sene kullansanız sene oluyor 2027, o saatten sonra inanın 2022 senesinde çıkan bir telefonu almak isteyen birisi gidip de pili değişmiş almam bunu demez aksine pili en yüksek olana bakar zaten o zaman ilandaki 14 Pro'ların %98'i pili değişmiş olacak. Değer kaybetmez yani sadece pil değişimi yüzünden.

bu yurt dışı telefonların 2 + 2 ay olucağı kesin mi ben göremedim

Hocam 88 pil sağlığı normal kullanımla yani sosyal medya+ telefon görüşmesi biraz indie oyunlarla idare edebilir. Zaten powerbank alacakmışsınız haliyle yeter. Pili 5-6 ay sonra orijinali ile değiştirmenizi öneririm. Siz bu telefonu en az 2 sene kullansanız sene oluyor 2027, o saatten sonra inanın 2022 senesinde çıkan bir telefonu almak isteyen birisi gidip de pili değişmiş almam bunu demez aksine pili en yüksek olana bakar zaten o zaman ilandaki 14 Pro'ların %98'i pili değişmiş olacak. Değer kaybetmez yani sadece pil değişimi yüzünden.

Alayım o zaman hocam ben 14 Pro bütçem 45 bin TL ama sahibindendeki insanlara güvenemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı