iPhone 13 vs yurt dışı iPhone 15 Pro

Mirac.17

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4070
13650HX
16 GB DDR5 RAM
1 TB M2 SSD
WİNDOWS 11 PRO
Meslek
ÖĞRENCİ
Sizce yurt dışı 15 Pro mu yoksa normal 13 mü? Eğer yurt dışı 15 Pro alırsam kaç yıl kullanabilirim ve eğer yurt dışı 15 Pro alırsam yurt içi Apple Watch 10 ile sorunsuz kullanabilir miyim?

Apple Watch 10 ile hangisi daha sorunsuz çalışır?

Sizce yurt dışı 15 Pro mu yoksa normal 13 mü? Eğer yurt dışı 15 Pro alırsam kaç yıl kullanabilirim ve eğer yurt dışı 15 Pro alırsam yurt içi Apple Watch 10 ile sorunsuz kullanabilir miyim?

Dümdüz 13 daha iyi, 15'i kayıt ettirmek aşırı pahalı. Kayıt ücreti gözünüze çarpmayacaksa tabii ki 15 Pro daha iyi.

Göreceli bir kavram.
Sürekli sıkıntı çıkacağını düşünüp kendimi kanser edeceğime iPhone 13 alır geçerdim.

Kayıt ücretlerini ödeyebilirsen 15 Pro al daha mantıklı.

Kayıtsız kullanacağım saatle sorunsuz çalışır mı açık olduğu sürece.

Kayıtsız.

180 gün çok az bir süre, 10 diye bahsettiğiniz saat series 10 sanırım. Sorunsuz çalışır. Kayıt ettirmezseniz sadece SIM kart çalışmaz telefonda. Bluetooth, CarPlay tarzı özellikler çalışmaya devam eder.

180 gün çok az bir süre, 10 diye bahsettiğiniz saat series 10 sanırım. Sorunsuz çalışır.

8 ay açık kalıyor diye biliyorum bir de Mart'ta alacağım beni yıl sonuna kadar götürür yılbaşı tekrar yenileniyor diye biliyorum doğru mu?

Yanlış bilgi
8 ay açık kalıyor diye biliyorum bir de Mart'ta alacağım beni yıl sonuna kadar götürür yılbaşı tekrar yenileniyor diye biliyorum doğru mu?

6 ay oldu artık süre, yenileniyor ancak neredeye kadar öyle kullanacaksınız? Eninde sonunda ödeyeceksiniz o parayı, üstelik seneye en az 60000 TL rahat olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı