iPhone 13 vs yurt dışı iPhone 15 Pro

• Konuyu başlatan TETRAX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 177
Başka bir iPhone varsa 6 veya 7 gibi iCloud hesaplarını eşleştirince yurt dışı cihazda da arama geliyor internete bağlı olunca onu denemedim henüz telefon 1 ay sonra gelecek elime.
Evet abim o şekilde kullanıyor. 8 ay içinde öyle bir durum yapabilirsem o şekilde yapacağım ama samsunglada pek sorun olacağını düşünmüyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.

Evet abim o şekilde kullanıyor. 8 ay içinde öyle bir durum yapabilirsem o şekilde yapacağım ama samsunglada pek sorun olacağını düşünmüyorum. Yardımınız için teşekkür ederim.

Rica ederim abiniz bir problem yaşıyor mu o şekilde kullanırken eski IPhone'den internet paylaşımı yaparak kullanılıyor mu?

Rica ederim abiniz bir problem yaşıyor mu o şekilde kullanırken eski IPhone'den internet paylaşımı yaparak kullanılıyor mu?
Evet kapalı olduğu sürede internet paylaşımı yapıyor herhangi bir problem olmuyor aramalarda ana cihaza düşüyor. Tek problem diğer cihazın eski olmasından kaynaklı şarjının bitmesi.

Evet kapalı olduğu sürede internet paylaşımı yapıyor herhangi bir problem olmuyor aramalarda ana cihaza düşüyor. Tek problem diğer cihazın eski olmasından kaynaklı şarjının bitmesi.

Aramalarda her iki cihaza da düşüyor diye biliyorum ama iCloud eşleşince yanlış mı biliyorum?

Evet iki cihazada düşüyor. Cihazlardan birinde arama cevaplandığında diğer IPhone'den kabul edildi cevaplandı gibi bir yazı çıkıyor.

Teşekkürler bende 17 promax alacağım elimdeki eski IPhone'yi bu şekilde değerlendiririm.

2025 yılında 2021 yılında çıkmış 60Hz 128GB telefon almanın mantığını gram anlamıyorum. Üstüne sanırım ekran tepkimesi 240Hz iphone 13'ün.
Telefonu aldığınız gibi 4 yıllık bir cihazı kullanacaksınız. Üzerine birkaç sene de siz kullanacaksınız. En önemlisi bu, alacaksanız buna göre alın. Ben olsam paramı çöpe atmazdım. Bir kez alır tam alırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı