iPhone 13 yurt dışı alınır mı?

• Konuyu başlatan eirem
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 717
@eirem, satıcının zararına sistem olduğu için pek yanaşmazlar. Örneğin, telefonu size sattı ve siz de telefonun bozuk olduğunu söyleyerek iade etmek istediniz. Belki de o ara parça çaldınız, örneği telefon üzerinden verdim. Birçok farklı örneği olabilir bunun. Satıcı da ürünü alıp size parayı iade etmek zorunda olduğu için satıcılar genelde bu sisteme yanaşmaz.

Hocam ben de guvenip alamiyorum param guvende olmadan saticinin dedigi gibiyse asla olmaz da oyle bir durum gel de saticiyi ikna et adam da hakli simdi o da zor durumda kalıyor.

Anladım hocam gün içerisinde aktif olarak telefonu çok kullanıyorsanız pil sağlığı sizi biraz üzebilir pili değiştirmenizde fayda var.
Dejiden pil alip degistirmeyi dusunuyorum

Hocam ben de guvenip alamiyorum Param Güvende olmadan saticinin dedigi gibiyse asla olmaz da oyle bir durum gel de saticiyi ikna et adam da hakli simdi o da zor durumda kalıyor.

Deji'den pil alip degistirmeyi dusunuyorum.

Ne kadar sağlıklı olacağı meçhul hocam ama kararlıysanız orijinal ile değiştirmenizde fayda var ileride sorun yaşamamanız adına.

@eirem, Param Güvende ile almazsanız da sizin dolandırılma ihtimaliniz oluyor. Örneğin satıcı ürünü göndermeyebilir. Param Güvende sisteminde, siz satışı onaylayana kadar para havuzda kalıyor. Sonra satıcıya geçiyor.

@eirem, Param Güvende ile almazsanız da sizin dolandırılma ihtimaliniz oluyor. Örneğin satıcı ürünü göndermeyebilir. Param Güvende sisteminde, siz satışı onaylayana kadar para havuzda kalıyor. Sonra satıcıya geçiyor.

Param Güvende'yi kabul etmeyip kapora vs. istiyorsa büyük ihtimalle dolandırıcıdır zaten.

@877905, satıcının onu isteyip istemediğini bilmiyorum da Param Güvende sistemine sıcak bakmıyormuş.

2. el alım satım da benim tercihim yüz yüze görüşmek uzak mesafe ise ortak noktada buluşmak en kötü Param Güvende ama direkt parayı atıp kargo ile gönderim yapanlar da var 1-2 kez bu şekilde alışveriş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım ama bu sorun yaşamayacağım anlamınada gelmiyor ben güvenip inisiyatif aldım ama bu yöntemi tavsiye etmem riskli.

2. el alım satım da benim tercihim yüz yüze görüşmek uzak mesafe ise ortak noktada buluşmak en kötü Param Güvende ama direkt parayı atıp kargo ile gönderim yapanlar da var 1-2 kez bu şekilde alışveriş yaptım herhangi bir sorun yaşamadım ama bu sorun yaşamayacağım anlamınada gelmiyor ben güvenip inisiyatif aldım ama bu yöntemi tavsiye etmem riskli.
Pil 88 12 bin tl hocam kafama yatti benim param guvende ile satiyor adam degisen yok

@877905, satıcının onu isteyip istemediğini bilmiyorum da Param Güvende sistemine sıcak bakmıyormuş.

Saticinin biri tamam dedi Param Güvende komisyonu ile 12340 TL'ye geliyor pil 88 mavi

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı