iPhone 13'e temiz kurulum nasıl yapılır?

Cheri0uR

Decapat
Selamlar, iPhone 13 Pro cihazımı iOS 18'e güncelledim. Ancak cihazım performans kaybı yaşıyor. Klavyede yazı yazarken ki o takılmayı bilirsiniz. Hızlı yazan biriyim ama gözle görülür farkla yavaşlama var ve iOS 18 ile ilgili mi bilemedim. Denetim merkezinde mobil veri ve Bluetooth gibi baglanti seceneklerinin yerini degistirememem gibi bazi uygulamalarda farkli sorunlar yaşıyorum. Temiz kurulum yapmanin faydalı olacağını düşündüm. Düşünceleriniz nelerdir? Temiz kurulum bir IPhone'a nasıl yapılır? PC'ye bağlayıp baştan yazılım mı atılmalı?

Son düzenleme:
Neyi bekleyeyim? Güncelleme yapıldı, Bu üstteki mesajlarda yazıyor. Bazı performans sorunları yaşanıyor. Ayrıca konu, temiz kurulum yapmalı mıyım? Yapacaksam da nasıl yapayım? Temiz IOS 18 mi kursam, ios 17 ye dönsem mi? Onu soruyorum.
Arkadasim sen anlamiyor musun ? Suan IOS 18 stabil bir surum degil ondan bahsediyorum. IOS 17’ye dön.

Selamlar, iPhone 13 Pro cihazımı iOS 18'e güncelledim. Ancak cihazım performans kaybı yaşıyor. Klavyede yazı yazarken ki o takılmayı bilirsiniz. Hızlı yazan biriyim ama gözle görülür farkla yavaşlama var ve iOS 18 ile ilgili mi bilemedim. Denetim merkezinde mobil veri ve Bluetooth gibi baglanti seceneklerinin yerini degistirememem gibi bazi uygulamalarda farkli sorunlar yaşıyorum. Temiz kurulum yapmanin faydalı olacağını düşündüm. Düşünceleriniz nelerdir? Temiz kurulum bir IPhone'a nasıl yapılır? PC'ye bağlayıp baştan yazılım mı atılmalı?

Klavye kasması 15 Pro Max İOS 18 yüklü cihazımda bana da oldu. Bir de denetim merkezinde eylem ekleme yerinde gözle görülür bir kasma var bende. Bence yeni Update'leri bekle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı