iPhone 13'te ufak takılmalar oluyor

Merhaba iPhone 13'e geçeli 1 hafta falan olacak ancak anlamadığım şekilde. Ara sıra çok nadiren telefon kilidini açtıktan sonra kaydırdığımda milisaniyelik de olsa takılmalar oluyor. Bunun sebebi nedir acaba? Diğer iPhone 13 kullanan arkadaşlarım genel olarak böyle bir sorun olmadığını söylediler.
Ben de 2 ay önce aldım iPhone 13 sıfır. Benimde aldığımdan beri var bu takılmalar. Denetim merkezini aç/kapa yaptıktan ve arka planda çalışan uygulamaları kapattıktan sonra ana ekranda sağ sol yaptığım zaman oluyor. Ayrıca Instagram’da sağ-sol-aşağı-yukarı yaptığım zamanda gözlemledim fakat bu Instagramla alakalı olabilir çünkü diğer uygulamalarda pek gözlemlemedim. (Sistem uygulamaları hariç).

Dostum bende 14 kullanıyorum aynı sorunlar bende de var cihazım daha yeni.

Ben de 2 ay önce aldım iPhone 13 sıfır. Benim de aldığımdan beri var bu takılmalar. Denetim merkezini aç/kapa yaptıktan ve arka planda çalışan uygulamaları kapattıktan sonra ana ekranda sağ sol yaptığım zaman oluyor. Ayrıca Instagram'da sağ-sol-aşağı-yukarı yaptığım zamanda gözlemledim fakat bu Instagram'la alakalı olabilir çünkü diğer uygulamalarda pek gözlemlemedim. (Sistem uygulamaları hariç).

Aynı şekilde bende de 15 Plus kullanan bir arkadaşımdada oluyor ama bazılarındada olmuyor demek ki bizde sorun var yani yazılımsal olsa herkes şikayet eder.

Muhtemelen 18.5 ile ilgili bir sorundur diye düşünüyorum bende.

18.5'ten öndeki sürüm yani 18.4. 1 oda sorunluydu onda da oluyordu bunda da oluyor bir yazılımı yapamadılar.

iOS 18 ile ilgili bir durum. Bende de mevcut, çevremde 13 kullanan herkeste oluyor. iOS 15 yüklü 7 Plus cihazımda yoktu mesela :)

iOS 18 ile ilgili bir durum. Bende de mevcut, çevremde 13 kullanan herkeste oluyor. iOS 15 yüklü 7 Plus cihazımda yoktu mesela :)
Benimde önceki cihazım iPhone 7' idi yavaştı normal olarak ama böyle açılırken yada işlem yaparken takılma olmuyordu çevremdede yaşayanlar var ios 18 ile ilgili dediğiniz gibi düzeltmeleri lazım optimizasyonu

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı