iPhone 13'ten Android'e geçilmeli mi?

Blowglory

Picopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba dostlar.
5 aydır iPhone 13 kullanıyorum 3 ay önce yeni bilgisayar aldım. Ekranı 144Hz ve artık telefon gözüme ekranından dolayı kasıyormuş gibi gelmeye başladı.
Sizce satıp S23'e geçmeli miyim, gereksiz aksiyon mu olur?
Bu arada açılmış konuların neredeyse hepsini okudum fakat tekrar bir görüş almak istiyorum. Bütçem telefonu sattığımda elimde olacak para kadar. İkinci el telefon almak istemiyorum tedirgin ediyor beni.

Son düzenleyen: Moderatör:
5 aydır iPhone 13 kullanıyorum 3 ay önce yeni bilgisayar aldım. Ekranı 144Hz ve artık telefon gözüme ekranından dolayı kasıyormuş gibi gelmeye başladı.
Bu arada açılmış konuların neredeyse hepsini okudum fakat tekrar bir görüş almak istiyorum. Bütçem telefonu sattığımda elimde olacak para kadar. İkinci el telefon almak istemiyorum tedirgin ediyor beni.
İnsanlar 30k'ya satıyor ikinci elde, sen de 30k'ya koyup gelen parayla S24 alabilirsin.

Bilgisayar ekranıyla telefon ekranı çok farklı şeyler. 165 Hz ekran kullanırken iPhone SE 2 kullanıyordum aralarında pek bir ilişki yok yani. Şahsen gereksiz aksiyon olur.

S24 alın hocam S23 ile fiyatı neredeyse aynı.

Bilgisayar ekranıyla telefon ekranı çok farklı şeyler. 165 Hz ekran kullanırken iPhone SE 2 kullanıyordum aralarında pek bir ilişki yok yani. Şahsen gereksiz aksiyon olur.
hocam bilgisayardan önce bi sıkıntı yoktu sonra kasıyormuş gibi gelmeye başladı

iPhone ekranlarını zaten Samsung üretiyor. Samsung rakibi olan telefona da en iyi ekranını vermeyeceğine göre sorun ekrandaysa S23, S24'e geçmenizi öneririm. Diğer özellikler olarak da hem kamera hem işlemci de Samsung kat ve kat daha iyi.
hocam aradaki fiyat farkını karşılayamaybilirim s24 128 internette 30 bin s23 256 30 bin
hangisi mantıklı olur bide s23 carrefourda s24 amazon ya da hepsiburada

hocam bilgisayardan önce bi sıkıntı yoktu sonra kasıyormuş gibi gelmeye başladı

hocam aradaki fiyat farkını karşılayamaybilirim s24 128 internette 30 bin s23 256 30 bin
hangisi mantıklı olur bide s23 carrefourda s24 amazon ya da hepsiburada
Senin olay tamamen psikolojik gibi ya da Android’e geçmeye niyetin var. Çünkü ben de 165hz kullandım 60fps iPhone’um hiç kasıyo ya da takılıyo gibi gelmedi bugüne kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı