15 ile 16 arası kamera farkı var evetArkadaşlar öncelikle Apple ekosistemine kalmak istiyorum onu belirteyim.
Sizce iPhone 13'ten iPhone 15'e geçmek mi daha mantikli yoksa iPhone 16'ya zorlamak mı? Kameraya önem veren birisi olarak 15 ve 16 arasinda büyük fark var mı?
Iphone 14 pro maxten sonrasında kamera farkı yok. Vallaha yukarıdaki eleman iyi sallamış. Kayıpsız yakınlaştırma dışında hiçbir fark yok kameralarda. Boşa para israfı. Elimde Iphone 14 pro max var Iphone 15 pro max ve Iphone 16 pro max olarak bakarsak olaya bir tık işlemci yükseltiminden başka bir şey olmadığı görülecektir. Kameraların lensleri aynı, çözünürlüğü aynı, MP aynı , Işık alma özelliği aynı. Başka da bir şey yok.Arkadaşlar öncelikle Apple ekosistemine kalmak istiyorum onu belirteyim.
Sizce iPhone 13'ten iPhone 15'e geçmek mi daha mantikli yoksa iPhone 16'ya zorlamak mı? Kameraya önem veren birisi olarak 15 ve 16 arasinda büyük fark var mı?
Kaynak?Iphone 14 pro maxten sonrasında kamera farkı yok.
Pro bir modele yönelmen daha doğru olabilir.Arkadaşlar öncelikle Apple ekosistemine kalmak istiyorum onu belirteyim.
İkinci ele bulaşmak istemediğimden pro modeller bütçemi aşıyor maalesefKaynak?
Pro bir modele yönelmen daha doğru olabilir.
E gir özelliklere bak. Kaynak orada. Epeye gir hatta karşılaştırma yap bakalım kamerada ne gibi büyük bir özellik göreceksin ?Kaynak?
Pro bir modele yönelmen daha doğru olabilir.
Hocam telefonu ne için kullanacağınıza bağlı olarak 13 ve 15 arasında her ne kadar kas gücü farkı olsa da ikisi de güçlü cihazlar o yüzden fark etmeyebilirsiniz arada ki farkı. Örnek vermek gerekirse çok çok iyi bir arabadan, çok çok çok iyi bir arabaya geçmek gibi bir durum oluşur.İkinci ele bulaşmak istemediğimden pro modeller bütçemi aşıyor maalesef
Evet hocam bir arkadaşımın 14 pro maxi vardı 16 ile yan yana bile gelmez ama maalesef sıfır pro modeller bütçemi aşıyorIphone 14 pro maxten sonrasında kamera farkı yok. Vallaha yukarıdaki eleman iyi sallamış. Kayıpsız yakınlaştırma dışında hiçbir fark yok kameralarda. Boşa para israfı. Elimde Iphone 14 pro max var Iphone 15 pro max ve Iphone 16 pro max olarak bakarsak olaya bir tık işlemci yükseltiminden başka bir şey olmadığı görülecektir. Kameraların lensleri aynı, çözünürlüğü aynı, MP aynı , Işık alma özelliği aynı. Başka da bir şey yok.
Yazılımla yapılacak şeyleri yeni telefon çıkararak ekliyorlar. Örneği dinamik ada özelliğiBunun yapılabilmesi için sadece bir kod parçası yeterliydi normalde. Iphone 14 Pro Maxten sonrasında bir değişiklik yok. Büyük fark var mı diye sormuşsun zaten büyük fark yok. İster Iphone 14 pro max al ister Iphone 15 pro max al. Ama düz versiyonunu aldığın bir telefon eski nesilin pro versiyonundan bile kötü olacaktır.
Mesela Iphone 16 aldın diyelim düz ya da 15 aldın, 14 Pro dan daha kötü olacaktır.
MP'in aynı olması kameralar aynı mı demek.E gir özelliklere bak. Kaynak orada. Epeye gir hatta karşılaştırma yap bakalım kamerada ne gibi büyük bir özellik göreceksin ?
Apple iPhone 14 Pro Max (1 TB) - Apple iPhone 16 Pro Max (256 GB) Karşılaştırması - Epey
Epey - Apple iPhone 14 Pro Max (1 TB) - Apple iPhone 16 Pro Max (256 GB) özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Oyun oynamasam da özellikle sosyal medya ve kamerayı çok kullanıyorum. Hız anlamında çok bir beklentim yok güncel cihaz pil ömrü ve kamerası için yükseltme yapacaktım. 16 ve 15 arasında 10 bin lira fark var o yüzden buradan birkaç yorum almak istedimHocam telefonu ne için kullanacağınıza bağlı olarak 13 ve 15 arasında her ne kadar kas gücü farkı olsa da ikisi de güçlü cihazlar o yüzden fark etmeyebilirsiniz arada ki farkı. Örnek vermek gerekirse çok çok iyi bir arabadan, çok çok çok iyi bir arabaya geçmek gibi bir durum oluşur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.